Der er dømt topbrag i Premier League, når Liverpool og Chelsea støder sammen på Anfield søndag klokken 17:30. The Reds kæmper en hård kamp om det engelske mesterskab med Manchester City, mens The Blues stadig er med i ræset om en top fire-placering. Hos 888sport glæder de sig så meget til opgøret, at de har forhøjet oddset på begge mandskaber for nye kunder. Værterne giver pengene otte gange igen, mens der er imponerenede odds 34 på gæsterne.

Derudover får du endda stadig en odds bonus ved din første indbetaling. Her er der tale om 100 procent mellem 80 og 1.000 kroner. Bare benyt koden 100BONUS.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Her er alt hvad du skal gøre for at få din velkomstbonus samt forhøjet odds på enten Liverpool eller Chelsea.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på The Reds eller The Blues

Vores links og grønne knapper sender dig direkte videre til 888sports kampagneside, hvor du kan læse mere om tilbuddet. Tryk på “SPIL NU” når du er klar til at oprette en bookmakerkonto. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS. Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig smide en halvtredser på enten Liverpool til odds 8 eller Chelsea til odds 34. Der er tale om en potentiel gevinst på 400 eller 1.700 kroner, som skal gennemspilles seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage.

Kampen kan i øvrigt ses på TV3+, hvor de starter med at sende optakt fra klokken 17:00. Du kan altid danne dig et overblik over sendetiderne og kanalerne i vores Premier League TV-guide.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Du kan kun gøre brug af dette tilbud, hvis du ikke allerede har oprettet en bookmakerkonto hos 888sport. Har du allerede en konto må du altså nøjes med de normale odds på kampen. Velkomstbonus og eventuelle gevinster er underlagt det førnævnte omsætningskrav (seks gange til mindst odds 1,50 indenfor to måneder). Herefter kan de kvit og frit udbetales.

Foretager du din indbetaling med Skrill/NETELLER vil du ikke kunne tage imod tilbuddet. Det er heller ikke muligt at trykke på cash out-knappen, mens The Reds og The Blues spiller.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund