Mandag den 18. februar skal den klart største af 1/8-finalerne i FA Cuppen spilles mellem Chelsea og Manchester United på Stamford Bridge. Der er lagt op til et brag af en kamp, og det ved de udmærket godt hos bookmakeren 888sport. Derfor forhøjer de oddset på The Blues til 11, mens de røde djævle giver pengene 21 gange igen. Du kan spille 50 kroner på ét af holdene, hvilket vil sige en potentiel gevinst på enten 550 eller 1050 kroner.

Derudover modtager du endda også en velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner. Bare brug promokoden 100BONUS, når du indbetaler penge på siden første gang.

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan tager du imod tilbuddet

For at tage imod dette tilbud skal du bare følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Klik på SPIL NU
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Chelsea eller Man Utd

Hvis du trykker på linket foroven, sender vi dig direkte videre til 888sports kampagnesinde. Herinde skal du klikke på SPIL NU og oprette en bookmakerkonto. Når der skal indbetale penge, er det meget vigtigt, at du benytter dig af promokoden 100BONUS. Ellers vil du nemlig ikke modtage nogen velkomstbonus. Alle indskud på mellem 80 og 1.000 kroner bliver fordoblet. Indsæt eksempelvis en plovmand og start med en tusse at spille for. Sidste skridt på vejen er selvfølgelig at spille en halvtredser på enten The Blues til odds 11 eller de røde djævle til odds 21.

Kampen kan du følge på TV3+, og der optakt allerede fra klokken 20:30.

 

Hvem skal jeg vælge?

Det kan tit være svært at vælge, når en bookmaker forhøjer oddset på begge mandskaber. Lige i dette tilfælde er vi dog overhovedet ikke i tvivl om, hvor værdien ligger. Efter vores bedste overbevisning giver det bedst mening at gå efter de sikre penge. Chelsea kan spare spillere mod Malmø i Europa League, mens Manchester United skal en tur til Anfield og møde Liverpool efter dette opgør. Derudover har de lige tabt til PSG i Champions League. Ole Gunnar Solskjær kan altså ikke længere gå på vandet, og det tror vi bliver tydeligt på Stamford Bridge. Særligt fordi Maurizio Sarri er en yderst presset mand efter det ydmygende nederlag på 6-0 til Manchester City.

Derfor anbefaler vi at spille på, Chelsea vinder kampen til odds 11,00 hos 888sport.

 

888sports regler og vilkår

Dette tilbud er desværre kun tilgængeligt for nye kunder hos 888sport. Har du allerede en konto hos dem, må du altså nøjes med de normale odds. Eventuelle gevinster skal du gennemspille seks gange eller mere til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Det samme er gældende for din velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner. Når disse krav er opfyldt, kan du bruge pengene præcis som det passer dig.

En indbetaling foretaget med enten Skrill eller NETELLER udløser hverken forhøjet odds eller velkomstbonus. Det forhøjede odds kan ikke kombineres, og du kan ikke gøre brug af cash out-funktionen, mens FA Cup-opgøret er i gang.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund