FC Barcelona er pisket til sejr hjemme på Camp Nou mod Sevilla FC lørdag klokken 20:45. De har nemlig ikke vundet en ligakamp siden den 15. september. Der er altså statsgaranti for, at Ernesto Valverde bruger Lionel Messi og alle sine store stjerner. Derfor er der bestemt også værdi i, at tage imod velkomsttilbuddet fra bookmakeren betfair. De tilbyder således alle nye kunder odds 7 på Barça-sejr over Sevilla, og da man kan spille 50 kroner til det forhøjede odds, betyder det en potentiel gevinst på 350 kroner.

 

betfair Sportsbook Tryk her for at få odds 7 på Barça-sejr

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du odds 7 på Barça-sejr

For at få odds 7 på Messi og co. skal du bare følge vores fire-trins-guide. Det tager ikke meget mere end et par minutter, og så er du klar til at spille på Barcelona.

  1. Gå til betfairs kampagneside
  2. Tryk “TILMELD DIG NU >>”
  3. Opret en konto og brug koden ZFBJ5D
  4. Spil 50 kroner på Barça-sejr til odds 7

Du kan få odds 7 på Barça-sejr over Sevilla hos betfair

Først og fremmest skal du gå til betfairs kampagneside, hvilket vi har gjort rigtig let for dig, da vores links, billeder og grønne knapper sender dig direkte derhen. På selve kampagnesiden skal du trykke på en af de store knapper med skriften “TILMELD DIG NU >>”. Når du gør det, bliver du sendt videre til oprettelsessiden, hvor du skal udfylde dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, fødselsdagsdato og så videre. Promokoden ZFBJ5D giver adgang til det forhøjede odds, men den behøver du ikke selv skrive ind, hvis de benytter dig af vores links. Når du har oprettet en bookmakerkonto, så er du næsten i mål. Du mangler sådan set bare at indbetale 50 kroner og spille dem på Barça-sejr til odds 7. Hvis Barcelona vinder, så får du udbetalt 350 kroner som en bonus. Den skal blot gennemspilles én gang til mindst odds 1,50, og så kan den udbetales.

Desværre er der ikke længere spansk fodbold i fjernsynet, da streamingtjenesten Strive har sikret sig rettighederne. Det betyder, at du skal finde et La Liga livestream, hvis du vil se kampen. Der er dog heldigvis masser af muligheder for at få et gratis og lovligt livestream. Bare tryk på linket og læs meget mere om, hvordan du streamer spansk fodbold hos udvalgte bookmakere.

 

Derfor vinder Barcelona

Som skrevet før så er Barça inde i en mindre krise, da de ikke har vundet i deres seneste fire La Liga-kampe. Her er det blevet til tre pointdelinger og et enkelt nederlag. Deres sidste sejr var altså for lidt over en måned siden mod Real Sociedad på udebane, hvor Luis Suárez og Ousmane Dembélé sørgede for et 1-2. Ernesto Valverde er altså ved at være en presset mand, da det er uhørt, at den catalanske storklub går over en måned uden en ligasejr. Derfor forventet vi helt sikkert, at Blaugrana kommer ud til denne kamp med alle de største stjerner og ild i øjnene. Endnu et pointtab vil være totalt uacceptabelt både for træneren, fansene og ikke mindst spillerne, så de kommer utvivlsomt til at give sig fuldt ud i samtlige 90 minutter.

Den lille, vævre, argentinske troldmand Lionel Messi er også i total topform. Som sædvanlig fristes man til at sige. Han har allerede noteret sig for 11 scoringer og fem oplæg i 11 optrædener, og han kunne sagtens komme på måltavlen igen mod Sevilla. I sine sidste to kampe for klubben har han i øvrigt lavet tre mål, så han er sprængfyldt med selvtillid og tro på tingene, selvom Barcelona er inde i en mindre god periode. Han ligner det klart bedste bud på en matchvinder.

 

Regler og vilkår hos betfair

Dette forhøjede odds kan kun bruges af nye kunder hos betfair. Hvis du allerede har oprettet en konto, må du altså nøjes med det almindelige odds. Det er muligt at spille op til 50 kroner til odds 7, hvilket vil sige, at den potentielle gevinst lyder på 350 kroner. Den skal du som skrevet før gennemspille én gang til odds 1,50 eller højere indenfor tre måneder (90 dage). Så snart det er gjort kan du bruge pengene præcis, som du har lyst til.

Du kan kun spille på det forhøjede odds som et singlevæddemål. Det er altså ikke muligt at bruge det på en akkumulatorkupon. Derudover kan du ikke bruge cash out-funktionen, mens kampen er i gang. Foretager du din indbetaling med enten NETELLER eller Skrill, så kan du i øvrigt ikke få odds 7 på Barça-sejr.

 

betfair Sportsbook Tryk her for at få odds 7 på Barça-sejr

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund