Bookmakertilbud fra betfair Sportsbook, hvor nye spillere kan få forhøjede odds på boksekampen mellem Golovkin o gAlvarez

Lørdag den 15. september er det tid til en af årets største boksekampe. Det sker i Las Vegas, hvor mexicanske Canelo Alvarez møder kasakhiske Gennady Golovkin. De to boksere mødtes for et år siden, hvor kampen på kontroversiel vis endte uafgjort, så nu skal en vinder endelig findes. Bookmakeren betfair har forhøjet oddsene på kampen for alle nye spillere, så du kan få odds 8,00 på Golovkin og hele odds 14,00 på Alvarez. Alt du skal gøre er at oprette en konto, og så kan du udnytte de høje odds på septembers største sportsbegivenhed.

 

betfair Sportsbook Få det forhøjede odds her

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du forhøjede odds

Alle, der ikke allerede har en konto hos betfair, kan udnytte dette fremragende tilbud. Du skal blot følge de fire trin forneden, og så er du klar til at oddse på Golovkin – Alvarez til ekstra høje odds.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokoden ZSAJ51
  3. Spil op til 50 kroner på et af de forhøjede odds
  4. Få din gevinst lige efter kampen

Det første du skal gøre, når du lander på betfairs hjemmeside er naturligvis at trykke på “Tilmeld dig nu”. Herefter bliver du taget direkte til opretningssiden, hvor du blot skal udfylde de forskellige felter. betfair skal bare bruge dit navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer, og så er din konto ellers klar til at blive oprettet. Promokoden, ZSAJ51, bliver automatisk indtastet, så den skal du ikke engang bekymre dig om.

Når din konto er oprettet, og penge er blevet indsat, er du klar til at oddse på boksebraget. Du vælger selv, hvilket af de to forhøjede odds på Golovkin – Alvarez du vil spille på. Du finder det forhøjede odds på forsiden, når du er logget ind. Derefter klikker du på det odds, du vil spille på og tilføjer det til spilkuponen.

Du kan spille op til 50 kroner på et af de forhøjede odds. Det vil i i tilfælde af en Golovkin-sejr udløse en gevinst på 400 kroner og en gevinst på 700 kroner, hvis Alvarez vinder. Gevinsten bliver udbetalt ligeså snart, at kampen er forbi.

 

Odds på Golovkin eller Alvarez?

Der er ikke den store tvivl om, at Golovkin var den bedste af de to boksere i den første kamp. I 10 ud af de 12 runder havde han flest slag, og han havde 132 flere jabs end mexicaneren. Golovkin landede 29,9 procent af sine slag, imens Alvarez blot landede 23,6 procent. Alligevel dømte dommer Adelaide Byrd i Alvarez’ favør efter kampen, hvilket sikrede det uafgjorte resultat. Dave Moretti, der dømte i Golovkins favør, er den eneste dommer fra det første opgør, der genbruges. De to andre er blevet skiftet ud, og det taler selvfølgelig til kasakhens fordel.

Siden den første kamp er der dog sket en del, og man skal ikke forvente en eksakt kopi. Alvarez har siddet ude med en dopingkarantæne, og dette bliver hans comebackkamp. Det skal blive spændende at se, hvilken form han vender tilbage i.

Det er heller ingen hemmelighed, at Golovkin er favorit. Han var bedst i det første opgør, og han er bedre egnet til denne type kampe end Alvarez. Mexicaneren er en mere talentfuld bokser, men han har en tendens til at gå død i løbet af kampene, da han er dårlig til at økonomisere med sine kræfter. Dette udnyttede Golovkin i den første kamp, og det bør han gøre igen lørdag.

Medmindre man holder med en af bokserne, skal man stille sig ét spørgsmål inden, man spiller på kampen. Vil man gå efter det “sikre” valg i Golovkin, eller går man efter guldet og den højere bonus i Alvarez. Værdimæssigt er odds 14 på Alvarez en bedre mulighed end kasakhen, men risikoen for man intet får ud af tilbuddet er selvfølgelig større.

 

betfairs regler og vilkår

betfairs forhøjet odds tilbud kan udnyttes af alle spillere, der ikke allerede har en konto ved bookmakeren. Hvis man har en konto, må man nøjes med de normale odds på kampen. Hvis ens spil går hjem, får man sin gevinst udbetalt med det samme. Indskuddet udbetales som kontanter, og nettogevinsten (gevinst minus indskud) udbetales som bonus. Denne bonus skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Så snart det er gjort, kan man udbetale bonussen.

Man bestemmer selv, hvordan man gennemspiller bonussen. Det kan ske i både single- og kombinationsvæddemål og på alle sportsgrene og begivenheder.

Det eneste man skal være opmærksom på er, at dette tilbud ikke kan kombineres med andre tilbud eller odds. Man skal altså spille på det forhøjede odds som single. Derudover er det ikke muligt at cashe det forhøjede odds ud under kampen.

Indskud foretaget med Skrill eller Neteller giver ikke adgang til det forhøjede odds.

betfair Sportsbook Få det forhøjede odds her

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund