Ugens største Superliga-kamp står i Telia Parken. Her tager FC København imod AaB. Gæsterne har maksimumpoint efter deres første to kampe, og de slog i sidste uge FC Midtjylland. FCK var i torsdags en tur på Island, hvor de uden problemer slog Stjarnan med 2-0 og dermed praktisk talt bookede en billet til turneringens næste runde. De to hold bør altså have selvtilliden i orden.

Løverne har nu vundet deres seneste to kampe, men de har stadig ikke været prangende. FCK leder tydeligvis efter formen. Det er især offensivt, at Ståle Solbakkens tropper har problemer med både at skabe og udnytte chancer.

AaB derimod har voldsomt tur i den for tiden. Aalborggenserne har vundet deres første to kampe i denne sæson, og begge sejre er kommet i land efter sene scoringer. Morten Wieghorts spillere har en stor tro på tingene for tiden, og selvtilliden kan bære dem langt.

NordicBet er ude med Danmarks højeste odds på kampen på både hjemmesejr og udesejr. I skrivende stund udbyder bookmakeren odds 1,69 på en FCK-sejr og 5,35 på tre point til AaB. 

 

NordicBet Spil på kampen hos NordicBet nu

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: FC København – AaB

Sidder Europa League i FCK-benene?

FC Københavns officielle logoPå grund af sidste års katastrofale fjerdeplads trådte FC København tidligt ind i årets Europa League. Derfor har de hvidklædte spillet tre kampe flere end AaB allerede. De europæiske opgør har indtil videre sendt dem til Finland og Island. Selvom sæsonen stadig er ung, er det ikke utænkeligt, at de mange ture rundt i Europa begynder at påvirke FCK-spillerne. Solbakken bliver formentlig nødt til at rotere en smule for at holde stjernerne friske.

I torsdagens kamp imod Stjarnan startede både Robert Skov, Viktor Fischer, Peter Ankersen og Nicolai Boilesen på bænken, imens unge Mads Roerslev, Nicolaj Thomsen og flere andre reserver fik chancen fra start. Det forventes dog, at Solbakken vender tilbage til stærkeste opstilling, når AaB kommer på besøg i Parken.

Det får københavnerne da også brug for. På trods af de to seneste sejre, har de nemlig endnu ikke for alvor imponeret. FCK var decideret håbløse imod Horsens i åbningskampen, og de to Europa League-opgør imod KuPS var heller ikke prangende. Her balancerede københavnerne faktisk på afgrundens rand, og det krævede et tyndt straffespark at sikre avancementet.

De sidste to kampe har dog givet FCK grund til optimisme. Imod Stjarnan scorede Kenan Kodro for første gang i sæsonen. Dermed blev han ligeledes den første FCK-angriber til at score i sæsonen. Det er tydeligt, at han bliver bedre og bedre for hver kamp, der går, og hans partnerskab med Dame N’Doye lader til at have stort potentiale.

Det er da også afgørende, at de to finder sammen i et godt partnerskab. FCK må nemlig stadig undværre reserverne Jonas Wind og Pieros Sotiriou. Solbakken har derfor ikke mange muligheder på de forreste to pladser.

 

AaB er kommet fantastisk fra land

Fodboldklubben Aalborg Boldklubs logoBåde Morten Wieghorst og Allan Gaarde kom under pres i slutningen af sidste sæson, hvor AaB spillede forfærdelig fodbold og resultaterne haltede. Derfor var de rød-hvide også pisket til at få en god start på denne sæson, og det har de virkelig fået. AaB har gjort rent bord i de første to kampe, og de slog endda Midtjylland for første gang i fire år i sidste uge.

Selvom aalborggenserne har fået en god start på sæsonen, er det tvivlsomt, hvor længe det varer ved. Gaarde lader nemlig til at bruge lidt for meget tid ude i det gode danske sommervejr og for lidt tid på kontoret. Selvom kalenderen næsten siger august, har AaB endnu ikke forstærket førsteholdet. Faktisk er holdet blevet svækket, da det har sagt farvel til lejesvenden Yann Rolim, imens Edison Flores stadig holder ferie.  Wieghorst råder derfor også over en tynd trup med huller så åbenlyse, at de skriger til himlen. Gaarde skal simpelthen til at forstærke truppen, ellers bliver det svært for AaB at slutte i den øverste halvdel i en sæson, hvor både AGF og OB ser ud til at finde takterne igen.

Hvis der ikke bliver købt nye spillere ind, må man i Aalborg håbe på, at de spillere, der allerede er i truppen træder i karakter. Det kan de heldigvis også godt. Kasper Kusk er kommet godt fra land i denne sæson, og han ligner en mand, der efterhånden er ved at være tilbage på sit gamle niveau. Derudover kan man også godt tillade sig at have høje forventninger til ungdomslandsholdsspillerne Jannik Pohl og Wessam Abou Ali. Førstnævnte er netop gået i gang med sin tredje sæson som en fast del af førsteholdet, og han går langsomt i den rigtige retning. I sidste sæson blev det til otte sæsontræffere, og i denne bør han med lidt held kunne nå det dobbelt. Abou Ali er først for alvor blevet en del af holdet, men han er et af de største nordjyske talenter i lang tid.

 

FCK – AaB spilforslag

Både FC København og AaB har haft offensive problemer i denne sæson. Begge hold har ganske vist hentet de forventede sejre, men det har været en smule anstrengt. Hos FCK har Kenan Kodro og Dame N’Doye stadig et stykke vej til det fornødne niveau, og hos AaB mangler man simpelthen en kynisk frontløber.

Selvom FCK er favoritter på hjemmebane i Parken, kan denne kamp godt gå hen blive tæt. Begge hold kommer nemlig til at skulle kæmpe hårdt for at skabe chancer. Det er to fysisk stærke mandskaber, og dødbolde kan derfor godt blive afgørende.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på under 2,5 mål til odds 1,93 hos NordicBet.

 

NordicBet Følg spilforslaget nu

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund