Frankrig fik med nød og næppe vristet alle tre point fra Australien efter en rigtig skidt kamp i lørdags. Peru fik derimod ingen point ud af deres anstregelser mod Danmark, selvom de nok havde fortjent det. Nu mødes franskmændene og peruvianerne så i anden gruppespilskamp, og det bliver uden tvivl både et interessant og spændende opgør.

Frankrig lignede langt fra en kandidat til af løfte VM-trofæet mod australierne. I første halvleg spillede de langsomt, ideforladt og generelt rigtig skidt. På trods af det ikke blev meget bedre i anden halvleg, så fik de stadig hevet en 2-1-sejr i land. Det var dog på en straffesparksscoring af Antoine Griezmann og et selvmål af Aziz Behich, så det var slet ikke imponerende. Nu må vi se, om de tager skeen i den anden hånd eller fortsætter med at underpræstere.

Peru så derimod rigtig stærke ud imod de danske drenge, hvor de både havde mest boldbesiddelse, flest chancer og vandt rigtig mange dueller. Desværre for dem så misbrugte de et straffespark i første halvlegs overtid, og det blev straffet efter en times tid, da Christian Eriksen serverede bolden for Yussuf Poulsen, som kunne knalde kuglen i kassen til slutresultatet 1-0. Derfor er de pisket til sejr, hvis de vil have noget håb om at gå videre fra gruppen.

Franskmændene er store favoritter hos samtlige spiludbydere. Hos bookmakeren betfair er der eksempelvis odds 1,62 på fransk sejr, mens en peruviansk sejr belønnes med odds 6,00. Uafgjort giver pengene 4,20 gange igen.

 

betfair Sportsbook Spil på Frankrig - Peru her

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Frankrig – Peru

Der skal andre boller på den franske suppe

Det franske fodboldforbunds logo på hvid baggrundDe trofaste franske fans hungrer efter et trofæ. Det var lige ved og næsten for to år siden, da de kom til EM-finalen, men de snublede på målstregen mod Portugal i den forlængede spilletid. Derfor er det stadig 18 år siden, at de sidst snuppede et stort trofæ. Når man tænker på, at Frankrig kunne stille op med tre sindssygt stærke landshold, så er det alt for lang tid at vente på enten et europa- eller verdensmesterskab.

Didier Deschamps er da heller ikke den mest populære herre efter åbningskampen mod Australien. Her traf han nemlig en hel del besynderlige beslutninger. Blandt andet at spille med Benjamin Pavard på højrebacken og Lucas Hernández  på venstrebacken. De spiller begge to til dagligt midtstoppere i deres respektive klubber, og han har både Djibril Sidibé samt Benjamin Mendy siddende ude på bænken. Både Sidibé og Mendy er naturlige wingbacks.

Det virkede heller ikke lige frem efter hensigten at spille det unge stjerneskud Kylian Mbappé alene på toppen. For Paris Saint-Germain gør han sig hovedsageligt på højrekanten, og Deschamps har udeladt flere forskellige prominente angribere fra truppen. Blandt andet Alexandre Lacazette og Karim Benzema. Derudover blev der også løftet en hel del øjenbryn, da han skiftede Antoine Griezmann ud efter 70 minutter, selvom han var den bedste franske spiller på banen.

Landstræneren er dog en stædig type, og han holder nok fast i sin 4-3-3-formation med cirka de samme spillere. Om de kommer til at spille bedre mod peruvianerne end australierne vil tiden vise, men det virker en smule destruktivt for deres offensive udtryk at spille så mange folk ude af position.

Frankrigs trup er skadesfri.

 

Forventet startopstilling

Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Hernández – Tolisso, Kanté, Pogba – Dembélé, Mbappé, Griezmann

Hele den franske VM-trup kan ses her

 

Mere af samme skuffe fra Peru

Officielt logo for det peruvianske landsholdI modsætning til franskmændene så kan Peru sagtens være stolte af deres præstation i første gruppespilskamp. I store dele af opgøret dominerede de Danmark, og de havde helt sikkert fortjent en bedre skæbne end at tabe med 1-0. I fodbold er det dog vitalt at man kender sin besøgelsestid, og det gjorde peruvianerne ikke. Når man misser mange store chancer og et straffespark, så er det meget svært at vinde.

Der skal altså udvises mere skarphed og kynisme foran kassen, hvis de vil havde deres første point ved denne slutrunde. Det bliver dog bestemt ikke nogen nem opgave mod et revanchelystent fransk mandskab, som rigtig gerne vil vise, at deres dårlige opgør mod Australien var en enlig svale.

Deres gameplan fejlede dog absolut ingenting. De var rigtig gode til at komme op i et højt pres, og der blev vundet rigtig mange dueller samt andenbolde. Hvis de kan stresse modstanderene på samme måde som i deres første kamp, så er der helt sikkert en chance for, at de godt kan gå hen og skabe en overraskelse. Det kræver dog høj intensitet og masser af gåpåmod i samtlige 90 minutter. Derudover er det ekstremt vigtigt, at de har lært at kende deres besøgelsestid i forhold til sidst. Hvis de tre ting sidder lige i skabet, så ser det bestemt ikke skidt ud for Peru.

Frankrig er nemlig ikke lige så svære at frustrere, når det slet ikke kører for dem. Kan de hyle franskmændene ud af den, så bliver det også nemmere for dem at få deres eget spil til at køre.

Der er ingen skadede spillere i Perus trup.

 

Forventet startopstilling

Gallese – Advíncula, Rodríguez, Ramos, Trauco – Tapia, Yotún – Carrillo, Cueva, Flores – Farfán

Hele den peruvianske VM-trup kan ses her

 

Spilforslag til Frankrig – Peru

Selvom Frankrig præsterede langt under niveau i deres første gruppespilskamp, og de nok ikke laver særlig mange ændringer til dette opgør, så tror vi stadig på, at de kan snuppe sejren.

Der er simpelthen så meget individuel kvalitet i deres trup, at vi har svært ved at se dem forlade banen uden at score mindst et par gange. Hvis det bliver tilfældet, så snupper de også sejren.

Derfor anbefaler vi at spille på, Frankring vinder kampen til odds 1,62 hos Unibet.

 

betfair Sportsbook Spil på Frankrig - Peru her

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund