Spilforslag hver dag

Kamp: SønderjyskE – AGF
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,90
Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I dag finder vi ud af, hvem der bliver nummer syv i Alka Superligaen. Vinderen af dette opgør mellem SønderjyskE og AGF skal møde fjerdepladsen på udebane i en alt eller intet kamp om en plads i Europa League. Vi har svært ved at forudsige en vinder, men vi tror helt sikkert på, at der kommer masser af kasser på Sydbank Park. Det plejer nemlig at være målrigt, når holdet fra Haderslev møder De Hvii’e fra Århus.

 

Sjældent der ikke bliver scoret

Det går sjældent kedeligt for sig, når disse to mandskaber støder sammen i Superligaen og DBU Pokalen. Rent faktisk er det endt med minimum tre mål i seks ud af de sidste syv indbyrdes opgør. Både sønderjyderne og århusianerne har vundet to gange, mens tre af kampene er endt uden vinder.

Det var da bestemt heller ikke kedeligt på Ceres Park og Arena i lørdags, hvor Martin Pusic bragte hjemmeholdet foran fra 11-meter-pletten kort før pausen. Ti minutter inde i anden halvleg, scorede Pusic så sit andet mål og fordoblede hjemmeholdets føring. Opgøret var dog langt fra forbi. Først fik indskiftede Søren Frederiksen reduceret til 1-2 med tolv minutter tilbage af kampen og ti minutter senere var det så Christian ‘Greko’ Jakobsen, som der blev dagens mand i skysovs da han fik udlignet til slutresultatet 2-2.

Det betyder, at hjemmeholdet kan nøjes med uafgjort på Sydbank Park, så længe at udeholdet ikke kommer på tavlen mere end to gange. Gæsterne er derimod pisket til sejr, og det taler for, at vi får endnu et målrigt opgør i dag. I vores optik burde begge mandskaber komme på tavlen og et af dem burde også kunne score mere end én gang.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,90 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddset logo