Kampe: FC Fredericia – Silkeborg IF & Bayern München – Real Madrid
Spilforslag: Under 2,5 mål & over 2,5 mål
Odds: 3,12
Bookmaker: 888sport

 

Bookmaker is inactive

 

Jysk derby i DBU Pokalen

Det er semifinale tid i DBU Pokalen og i aften mødes Fredericia og Silkeborg i et midtjysk derby. At et af de to hold kommer i finalen var der næppe ret mange, der havde troet på før turneringens start, men nu står vi altså med muligheden for en regulær pokalsensation. Aftenens kamp kan dog meget vel ende som lidt af en langgaber. Hverken Fredericia eller Silkeborg er sprudlende mandskaber, og man må forvente, at det bliver en taktisk affære.

Fredericia er ikke et hold, der scorer mange mål. Faktisk er det blot blevet til to mål i deres seneste fire ligakampe, og kun to gange har de scoret to eller flere mål i foråret. For Silkeborg ser det ikke meget bedre ud. Silkeborgenserne har scoret to mål i de seneste tre kampe på trods af svingende modstand. Samtidig er Silkeborg et hold, der har svært ved at skabe kampene imod svagere modstandere. Derfor tyder meget på, at det bliver en målfattig kamp.

 

Moralsk CL-finale

Målfattigt bliver det til gengæld næppe i Champions League, når Bayern München og Real Madrid tørner sammen. Det er to af turneringens allerstærkeste mandskaber, og kampen stinker af mål. Begge hold har ufattelig stærke offensiver, og det er svært at forestille sig andet end, at kampen bliver et regulært chanceorgie.

Både Bayern og Real er hold, der er bygget op omkring offensiv fodbold. Det er hold, der vil angribe og underholdende fansene. Her er der ikke plads til defensiv fodbold, hvilket man også tydeligt kan se på holdene.

I denne sæson har både Real Madrid og Bayern München da også scoret et hav af mål. Bayern har lavet hele 84 mål i 31 Bundesliga-kampe, hvilket svarer til 2,7 per kamp. Real Madrid har scoret 80 mål i 33 La Liga-kampe, hvilket svarer til 2,4. Det er samtidig to hold, der ofte slækker en smule på defensiven. Real Madrid lukker lige over et mål ind per kamp, imens Bayern München også er kendt for at have sine defensive blundere fra tid til anden.

Bookmaker is inactive