Kampe: AaB – FC Midtjylland & Málaga – Real Sociedad
Spilforslag: FC Midtjylland & Real Sociedad
Samlet odds: 3,61
Bookmaker: 888sport

 

Bookmaker is inactive

 

Søndag er som regel en dejlig dag, når der skal vælge to kampe til dagens double. Der er nemlig for det meste både fodbold fra den bedste danske, engelske, franske, italienske, spanske og tyske række på programmet. I dag har vi valgt en Alka Superliga-kamp samt et opgør fra La Liga, som vi synes sagtens kunne ende med tre point til udeholdet. AaB har nemlig ikke det store at spille for. FC Midtjylland jagter derimod forsat det danske mesterskab. Málaga er allerede så godt som sikre på at rykkede ned i Segunda División. Real Sociedad kan stadig nå at avancere i midten af tabellen.

 

AaB – FC Midtjylland

Hjemmeholdet har ikke vundet mange kampe siden grundspillet blev vekslet til mesterskabsslutspillet. Derfor får de også svært ved at avancere i tabellen. De er faktisk allerede så godt som sikre på at slutte på enten en femte- eller en sjetteplads. Det er en af grundene til, at vi ikke har den store fidus til, de kan stjæle point fra gæsterne. Udeholdet kæmper nemlig en brav kamp med Brøndby IF om det danske mesterskab, og der er overhovedet ikke plads til fejl, hvis det skal lykkedes for dem at vinde Alka Superligaen. Derudover har nordjyderne ikke formået at besejre midtjyderne i årevis, og det burde ikke ændre sig på Aalborg Portland Park i dag.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,85 hos 888sport.

 

Málaga – Real Sociedad

Hjemme på La Rosaleda skal bundproppen fra Málaga op imod Real Sociedad. Værterne har nærmest hele sæsonen lignet det mest stensikre bud på en nedrykker fra La Liga, og det er der overhovedet ikke blevet lavet om på. De har nemlig et tocifret antal point op til redning, og da der kun resterer fem kampe, så har de allerede indstillet sig på deres skæbne. Udeholdet har vundet tre ud af deres sidste fem kampe på La Rosaleda, og vi regner med, at de snupper endnu en sejr til samlingen i dag. Særligt fordi at Málaga har hentet færrest point af samtlige mandskaber på eget græs.

Derfor anbefaler vi at spille på, Real Sociedad vinder kampen til odds 1,95 hos 888sport.

 

Bookmaker is inactive

 

888sport logo