Kampe: FC Midtjylland – Brøndby IF & Real Sociedad – Atlético Madrid
Spilforslag: Over 2,5 mål & Atlético Madrid
Samlet odds: 4,03
Bookmaker: 888sport

 

Bookmaker is inactive

 

Vi har kigget både Alka Superliga og La Liga-kampene efter i sømmene, og vi har fundet frem til et dansk opgør, som vi tror, at der kommer masser af kasser i samt en spansk kamp som burde ende med en sejr til udeholdet. FC Midtjylland og Brøndby IF plejer nemlig tit at spille målrige opgør. Atlético Madrid har en hel del mere incitament til at snuppe tre point på Estadio Anoeta end Real Sociedad har. Derfor har vi valgt netop disse to kampe til dagens double.

 

FC Midtjylland – Brøndby IF

Det plejer sjældent at være kedelige opgør, når ulvene fra Heden møder de blå-gule fra Vestegnen. Rent faktisk er der blevet scoret fire mål i gennemsnit per kamp de sidste syv gange, at de har mødt hinanden. Vi tror helt sikkert på, at det bliver mere af samme skuffe i aften på MCH Arena. Særligt fordi at de ligger side om side på Superligaens førsteplads, og denne kamp sagtens kunne blive rigtig udslagsgivende for, hvem der snupper det danske mesterskab i år. Begge mandskaber har i øvrigt en masse målfarlige spillere på deres holdkort.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,79 hos 888sport.

Læs hele vores optakt til opgøret lige her.

 

Real Sociedad – Atlético Madrid

Diego Simeone og co. kæmper en hård kamp med bysbørnene fra Real Madrid omkring hvem der skal vinde sølvmedaljerne i denne sæson. Derfor er en sejr i Baskerlandet også nødvendig, hvis de ikke vil miste deres forspring på fire point ned til Zinedine Zidanes mandskab. Real Sociedad har derimod ikke det store at spille for, da de hverken kan rykke ned eller nå de europæiske pladser. Vi tror på, at udeholdet snupper sejren, og at Antoine Griezmann forsætter sin fornemme målform. Han står nemlig noteret for seks scoringer og en enkelt assist i sine sidste syv kampe for klubben. Den franske skarpretter kunne sagtens blive kampafgørende igen i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Atlético Madrid vinder kampen til odds 2,25 hos 888sport.

 

Bookmaker is inactive

 

888sport logo