Formel 1-kører Kevin Magnussen
Photosorensen / Shutterstock.com

Lørdag går det løs igen, når Kevin Magnussen skal køre kvalifikation til Kinas Grand Prix. Om søndagen skal han så forsøge at sætte point ind på kontoen igen efter sin pragtpræstation i Bahrain. Det danske Formel 1-håb kørte nemlig ind som syver efter kvalifikationen, og han gjorde det endda endnu bedre ved selve Grand Prix’et. Her sikrede han sig nemlig hele ti point, efter han endte på en fantastisk flot femteplads. Det var rent faktisk kun de store stjerner Sebastian Vettel, Valtteri Bottas, Lewis Hamilton og Pierre Gasly, som kørte hurtigere end danskeren.

Der er altså rigtig god grund til dansk optimisme, når der skal køres grand prix i Kina klokken otte søndag morgen. I denne artikel tager vi et kig på alle de Kevin Magnussen-specials, som Danske Spil udbyder. Vi kommer også med vores bud på, hvad der er bedst værdi i at oddse på. Ved Bahrain Grand Prix anbefalede vi, at K Mag kørte hurtigere end sin holdkammerat Romain Grosjean både i kvalifikationen og ved selve grand prix’et. Det danske Formel 1-håb skuffede os ikke, da Grosjean blev 13’er ved Bahrain Grand Prix og 16’er i kvalifikationen. Vi håber på, at det igen kan være profitabelt at placere et odds på Kevin Magnussen ved Kinas Grand Prix.

Har man endnu ikke lavet en Danske Spil-konto, så kan man netop nu modtage en odds bonus på 500 kroner.

 

Bookmaker is inactive

 

Kinesiske GP – Kevin Magnussen Special

Præcis ligesom i sidste uge så har Danske Spil hele 14 forskellige specialvæddemål på, hvordan det kommer til at gå for Kevin Magnussen ved Kinas GP. De regner med, at han bliver mellem nummer ét og nummer otte i kvalifikationen lørdag, og at han kører i top ti ved selve løbet søndag. Efter den stærke indsats i søndags så har vi også tiltro til, at han kan forsætte de fornemme takter og derved køre sig ind i den bedste halvdel af feltet. Hvis han toppræsterer, så burdet det endda også være muligt at slutte blandt de seks bedste igen. Det vigtigste er sådan set, at han ikke får problemer med bilen, for det kan ende med at koste dyrt. Præcis ligesom tilfældet var ved Australien Grand Prix, hvor han kørte en god kvalifikationen, men måtte udgå af løbet, da hans bil ikke ville samarbejde med ham. Vi har samlet en liste over alle de forskellige Kevin Magnussen-specials nedenfor:

 

Danske Spils odds på Kevin Magnussen

  • Kevin Magnussen vinder Kinas GP odds 250
  • K.Magnussen kører hurtigste omgang i løbet odds 50,00
  • Kevin Magnussen ender i top tre odds 30,00
  • Kevin Magnussen ender i top seks odds 3,00
  • Kevin Magnussen ender ikke i top seks odds 1,35
  • Kevin Magnussen ender i top ti odds 1,45
  • Kevin Magnussen ender ikke i top ti odds 2,60
  • Kevin Magnussen opnår en klassificeret placering odds 1,25
  • Kevin Magnussen opnår ikke en klassificeret placering odds 3,50
  • Kevin Magnussen udgår som den første kører odds 16,00
  • Kevin Magnussen bliver 15-20 i kvalifikationen odds 5,50
  • Kevin Magnussen bliver 9-14 i kvalifikationen odds 2,75
  • Kevin Magnussen bliver 1-8 i kvalifikationen odds 1,75
  • Kevin Magnussen bliver bedre placeret end Romain Grosjean i både kvalifikationen og i grand prix’et odds 1,90

 

Hvor er værdien?

Danske Spils odds viser, at de helt sikkert regner med en top otte placering til K Mag ved kvalifikationen. De tror også, at han ender i den bedste halvdel ved Kinas GP. Det giver således odds 1,75, hvis han kører sig ind blandt de otte bedste, når der skal køres kvalifikation på lørdag. Der er derimod blot odds 1,45 på en top ti-placering ved selve løbet. Hvis man tror på, at Kevin Magnussen igen ender blandt de seks hurtigere kørere, så belønnes dette med odds 3,00. Har man ikke den store fidus til K Mag ved Kinas Grand Prix, så er der odds 2,60 på at han ender slutter blandt de ti bedste. Ender det danske Formel 1-håb ikke i top seks, så giver det pengene 1,35 gange igen. Vi føler os dog overbeviste om, at han forsætter sine fornemme takter fra sidste weekend og igen kører hurtigere end sin holdkammerat Romain Grosjean. Både i lørdagens kvalifikation og ved søndagens grand prix. Hvis man er enig med os, så giver Danske Spil odds 1,90 på, at det kommer til at ske.

 

Hvordan gik det sidste år?

Ved Kinas GP i 2017 gik det da også ganske godt for danskeren. Her sluttede han nemlig som tolv i kvalifikationen, og derefter kørte han sig ind på en ottendeplads ved selve løbet. Begge placeringer var i øvrigt bedre end Grosjean. Tager man et kig inde på den officielle K Mag Twitter-konto, så kan man da også hurtigt se, at han husker tilbage på det løb med rigtig mange gode minder. Vi håber på, at han kan gøre det endnu bedre i denne weekend, og at han atter engang tager alle de danske Formel 1-fans med storm. Hvis det er tilfældet, så vidner både vi og vores trofaste læsere nemlig lidt ekstra lommepenge. Vi har i øvrigt linket til hans tweet omkring sidste års succes nedenfor.

https://twitter.com/KevinMagnussen/status/984399712026529794

 

Bookmaker is inactive