Formel 1-kører Kevin Magnussen
Photosorensen / Shutterstock.com

Søndag skal Kevin Magnussen i aktion, når der skal køres Bahrain Grand Prix. Det danske Formed 1-håb gjorde det glimrende, da der blev kørt kvalifikation til grand prix i Australien for snart to uger siden. Her endte han rent faktisk i top seks. Desværre for ham var der dog problemer med bilen i selve løbet, hvilket betød, at han måtte udgå.

Der er dog ganske gode chancer for, at han kan overraske i Bahrain og skrabe nogle point sammen til kontoen. I denne artikel kommer vi med vores bud på, hvordan det kommer til at gå K Mag ved Bahrain Grand Prix. Vi vil også tage et kig på alle de forskellige Kevin Magnussen-specials, som man kan spille på hos bookmakeren Danske Spil. Det her er altså den perfekte side, hvis man har planer om at placere et odds på Kevin Magnussen og/eller Formel 1.

Husk i øvrigt at man kan få 500 kroner i odds bonus hos Danske Spil, hvis man endnu ikke har oprettet en konto hos dem.

 

Bookmaker is inactive

 

Bahrain GP – Kevin Magnussen Special

Danske Spil har intet mindre end 14 forskellige specials på, hvordan Kevin Magnussen klarer det ved Bahrain Grand Prix. Bookmakeren regner med, at K Mag kommer med i top ti både i kvalifikationen og selve løbet, og de spår ham endda også gode chancer for en top seks-placering. Vi tror også på, at K Mag kan køre et godt løb og derved sikre sig en placering i den bedre halvdel af feltet. Han skal selvfølgelig ikke være lige så uheldig som i Australien, hvor problemer med bilen kom til at koste dyrt, men ifølge et gammelt dansk ordsprog, så lår lynet ikke ned samme sted to gange. Nedenfor har vi samlet en liste over samtlige Kevin Magnussen-specials, som man kan oddse på hos Danske Spil.

 

Danske Spils odds på Kevin Magnussen

  • Kevin Magnussen vinder Bahrains GP odds 150
  • K.Magnussen kører hurtigste omgang i løbet odds 50,00
  • Kevin Magnussen ender i top tre odds 16,00
  • Kevin Magnussen ender i top seks odds 2,40
  • Kevin Magnussen ender ikke i top seks odds 1,50
  • Kevin Magnussen ender i top ti odds 1,35
  • Kevin Magnussen ender ikke i top ti odds 2,95
  • Kevin Magnussen opnår en klassificeret placering odds 1,28
  • Kevin Magnussen opnår ikke en klassificeret placering odds 3,50
  • Kevin Magnussen udgår som den første kører odds 14,00
  • Kevin Magnussen bliver 16-20 i kvalifikationen odds 5,50
  • Kevin Magnussen bliver 11-15 i kvalifikationen odds 3,50
  • Kevin Magnussen bliver 1-10 i kvalifikationen odds 1,50
  • Kevin Magnussen bliver bedre placeret end Romain Grosjean i både kvalifikationen og i grand prix’et odds 2,50

 

Hvad skal man spille på?

Som oddsene indikerer, så regner Danske Spil altså med en top ti-placering i både kvalifikationen og selve grand prix’et, hvilket de belønner med henholdsvis odds 1,50 og odds 1,35. Ender det med en dansker på en af de første seks pladser i Bahrain, så giver det pengene 2,40 gange igen. Tror man derimod ikke på K Mag ender i hverken top ti eller top seks, så giver det henholdvis odds 2,95 og odds 1,50. Vi synes dog, at det mest fristende odds er, at Kevin Magnussen gør det bedre end sin holdkammerat Romain Grosjean i både kvalifikationen og selve grand prix’et. Her er der nemlig odds 2,50 at hente, og det mener vi er en smule højt sat. Særligt når man tænker på, at han endte over ham ved kvalifikationen i Australien. Både K Mag og Grosjean udgik i øvrigt fra det løb.

 

Hvordan ser Kevin Magnussen sine egne chancer?

For et par dage siden var der et stort interview med K Mag på den store BlogSpot-side Mak Formula 1. De havde taget en snak med danskeren, som både fortalte om skuffelsen over at udgå i Australien og hvilke forventninger han har til Bahrain. Han mener blandt andet, at det er vigtigt, de tager de positive ting med videre fra det sidste grand prix i stedet for kun at fokusere på det negative. Her er hvad han havde at sige om situationen:

“Vi forsøger at genfinde fokus og ser frem mod det næste løb. Vi tager de positive ting, som vi kan med videre fra Australien, og det er, at vi har en god bil. Det tager vi med videre til Bahrain.”

Om sine chancer for at få sat point ind på kontoen i Bahran Grand Prix havde han følgende udtalelser:

“Det ville være dejligt at få et godt resultat i Bahrain efter en så stor skuffelse i Australien. Vi er nødt til at få nogle point, da vi er faldet bagud efter Australien. Vi har noget at indhente.”

Det er altså en fortrøstningsfuld Kevin Magnussen, som ser frem til at komme tilbage på sporet efter en god australsk kvalifikation, men et knapt så godt løb. Vi tror på point til danskerne og ønsker ham alt mulig held og lykke til Bahrain Grand Prix. Nedenfor har vi i øvrigt fundet et tweet fra K Mag, som tester banens beskaffenhed sammen med de andre Formel 1-kørere.

https://twitter.com/KevinMagnussen/status/981990713654169601

 

Bookmaker is inactive