Kamp: OB – AGF
Spilforslag: 0 – 0
Odds: 10,00
Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Kent Nielsen og OB tager hjemme på EWII Park imod David Nielsen og AGF. Hjemmeholdet har brug for en sejr, hvis de vil slutte i top seks, mens udeholdet har brug for så mange point som muligt til det kommende nedrykningsspil. Det er altså en kamp som ingen af de to mandskaber har råd til at tabe. Derfor kunne det også sagtens blive en nervøs affære uden særlig mange scoringer, men med masser af nærkampe og dueller.

 

Kriseramte klubber

Begge hold har haft det svært i forårssæsonen. Selvom både OB og AGF startede ud med en sejr, så er luften gået lidt af ballonen for både odenseanerne og århusianerne. Kent Nielsens tropper startede 2018 ud med at sønderbanke FC Helsingør med hele 6-1 på hjemmebane, men derefter måtte de se sig slået 2-1 af FC Nordsjælland på udebane. I den efterfølgende kamp blev det til endnu et nederlag – denne gang 1-0 til FC København i Parken. Herefter kom de tilbage på sejrssporet på hjemmebane mod Lyngby i et opgør som blev vundet med 3-1. Glæden varede dog ikke længe, da Brøndby besejrede dem med 2-1 i søndags på Vilfort Park.

AGF startede som skrevet før også foråret ud med en sejr. De slog nemlig Hobro på udebane med 0-1 på et langskud af svenske Tobias Sana. Derefter blev det dog til tre uafgjorte opgør i træk mod henholdsvis SønderjyskE på hjemmebane (0-0), Lyngby på udebane (1-1) og Horsens på udebane (1-1). I søndags mødte de FC København hjemme på Ceres Park & Arena og her lignede det længe endnu en nulløsning, men en personlig fejl af Daniel A. Pedersen kostede dem kampen i det 83. minut.

Vi har på fornemmelsen, at både odenseanerne og århusianerne vil stille sig tilfredse med en solid defensiv indsats og et enkelt point. Det lugter lidt af en nulløsning på EWII Park, hvilket også var resultatet sidst de to mandskaber mødtes den 13. august i Århus.

Derfor er dagens langskud, at kampen ender 0-0 til odds 10,00 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddset logo