Formel 1-kører Kevin Magnussen
Photosorensen / Shutterstock.com

Den 25. marts køres Australiens Grand Prix, og det markerer starten på Formel 1-sæsonen. Endnu en gang bliver det med danske Kevin Magnussen i feltet, og han skal forsøge at forbedre sidste sæsons samlede 14. plads. Den unge dansker kører igen i år for Haas, og hos Danske Spil kan man oddse på, hvordan han klarer det i denne sæson. Her kan man for eksempel spille på, hvor mange point Magnussen henter samt, hvor han ender i den samlede stilling. Der er mange muligheder, og enhver Formel 1-fan bør kunne finde noget spilbart.

 

Bookmaker is inactive

 

Her er de mange K Mag-specials

Danske Spil udbyder ni forskellige Kevin Magnussen-specials. Disse går selvfølgelig alle på, hvordan Magnussen klarer sig i løbet af sæsonen. Danske Spil har desværre ikke den helt store tiltro til Magnussen, som de forudser får en svær sæson. Dette betyder dog, at man kan få rigtig høje odds, hvis Magnussen går hen og får sig en stor sæson.

Alle Danske Spils odds på Kevin Magnussen

  • Magnussen får under 29,5 point i 2018-sæsonen – 1,70
  • Magnussen får over 29,5 point i 2018-sæsonen – 2,00
  • Magnussen får over 55,5 point i 2018-sæsonen – 10,00
  • Magnussen ender i top 3 i den samlede stilling i 2018-sæsonen – 100,00
  • Magnussen ender i top 6 i den samlede stilling i 2018-sæsonen – 18,00
  • Magnussen ender i top 10 i den samlede stilling i 2018-sæsonen – 4,00
  • Magnussen ender ikke i top 10 i den samlede stilling i 2018-sæsonen – 1,20,
  • Magnussen ender i top 13 i den samlede stilling i 2018-sæsonen – 2,20
  • Magnussen ender ikke i top 13 i den samlede stilling i 2018-sæsonen – 1,60
  • Romain Grosjean får flere point end Magnussen i 2018-sæsonen – 1,75
  • Magnussen får flere point end Grosjean i 2018-sæsonen – 2,00

 

Som det kan ses på oddsene forudser Danske Spil, at Kevin Magnussen ender udenfor top 13. Dette vil sige, at de ikke vurderer, at han kan forbedre sidste års præstation. Samtidig tror Danske Spil heller ikke, at Magnussen kan overhale holdkammeraten Romain Grosjean, der i sidste sæson sluttede som nummer 13, ni point foran Magnussen.

 

Magnussen kan gå stor sæson i møde

Kevin Magnussen bliver næppe verdensmester eller noget i den dur i denne sæson. Mindre kan dog også gøre det for danskeren, der har haft det svært siden sin Formel 1-debut for få år tilbage. Faktisk kan denne sæson meget vel gå hen og blive Kevin Magnussens bedste.

Kevin Magnussen er da også selv optimistisk forud for sæsonen. Han tror, at Haas kan lave gode resultater og vise sig frem fra sin bedste side.

– Jeg er ret sikker på, at vi kan skabe fremgang og vise, at de mindre hold også kan gøre det godt, udtalte han i januar til Motorsport.com. Samtidig fortalte han, at holdet har gode forudsætninger for at forbedre sidste års ottendeplads i konstruktørmesterkabet, hvis tingene kommer til at spille.

I februar præsenterede Haas den nye racer, der går under navnet VF-18. Det er en lettere udgave af bilen fra sidste år, og forbedrer Haas-kørernes chancer for succes. Både visuelt og rent teknisk ligner VF-18 meget sidste års udgave VF-17, hvilket er meget bevidst. Allerede i sidste sæson havde Haas nemlig en god bil, men den manglede lidt. Det har teamet arbejdet på henover vinteren, og VF-18 er derfor en finjusteret og perfektioneret udgave af bilen fra i fjor.

https://twitter.com/KevinMagnussen/status/963826502507876354

Den første marts kørte Magnussen og resten af Formel 1-feltet en af en række officielle test inden sæsonstarten. Det skete i Barcelona, hvor Magnussen virkelig imponerede. I alt nåede han 96 omgange, og flere af dem var til rigtig gode tider. Han kørte faktisk den fjerdebedste tid af alle ved den anledning. Kun Lewis Hamilton, Stoffel Vandoorne og Sebastian Vettel formåede at slutte foran Magnussen ud af i alt 15 deltagere.

Romain Grosjean nåede kun 55 omgange, da hans test blev ødelagt af uvejr. Dette giver Magnussen en lille fordel overfor holdkammeraten.

 

Det skal du spille på

Tingene kan gå rigtig hurtigt i løbet af en Formel 1-sæson, og det er derfor svært at forudsige, hvordan tingene går før det første løb. Der er dog alligevel et par af Danske Spils odds, der virkelig springer i øjnene.

Det første er, at Magnussen får flere point end Romain Grosjean. Den 31-årige franskmand har været en del af Formen 1-feltet i mange sæsoner efterhånden, og han er en stabil kører. Hans topniveau er dog markant lavere end Kevin Magnussen. Derfor kommer Grosjean næppe til at køre ret mange topplaceringer hjem i denne sæson. Kan Magnussen hæve sit bundniveau bare en smule, hvilket han bør med den nye bil, kan han sagtens ende foran holdkammeraten i de fleste løb.

Dermed har Magnussen også gode chancer for at stige til minimum 13. pladsen i denne sæson. Nu kender han Haas-raceren bedre, og han har mere rutine på rygraden. Begge dele er altafgørende indenfor Formel 1, og det kommer ham til gode nu. Derfor anbefaler vi også, at man oddser på, at Kevin Magnussen ender i top 13 i den samlede stilling i 2018-sæsonen. Dette fås til odds 2,20 hos Danske Spil, hvilket er mere end godkendt.

 

Bookmaker is inactive

 

Odds på X Factor hos Danske Spil