Kamp: Chelsea – FC Barcelona
Spilforslag: Marcos Alonso får et kort i kampen
Odds: 3,75
Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

FC Barcelona skal en tur til den engelske hovedstad for at møde Chelsea på Stamford Bridge. Når de to mandskaber skal op imod hinanden i Champions League knockout-kampene, så plejer det næsten altid at være rigtig intense opgør. Det bliver nok ikke meget anderledes i aften. Den samlede vinder af disse to opgør kan nemlig sikre sig en billet til kvartfinalerne i den mest prestigefyldte turnering for klubhold.

 

Marcos Alonso er en mand med mange talenter

Hos de engelske mestre finder vi en ekstremt offensiv venstre wingback ved navn Marcos Alonso. Han har i denne sæson scoret syv mål i 33 kampe for klubben, og det må siges at være godt klaret, når han spiller samtlige af sine kampe som wingback. Han kan faktisk både score direkte på frispark, på hårde langskud, på ganske almindelige tap-ins eller på hovedstød efter dødbolde. At score rigtig mange mål, er dog ikke det eneste, som han er god til.

Den spanske wingback har nemlig også raget fem gule kort til sig i 25 Premier League-kampe samt fået en enkelt ostemad i sine fem Champions League-opgør. Han er endda også den spiller i Chelseas trup som har fået flest gule kort i denne sæson. Mod FC Barcelona skal han forsøge at sætte en stopper for stjernespillere som Lionel Messi, Luis Suárez og Philippe Coutinho, så der kan sagtens blive brug for at lave noget ulovligt og/eller ureglementeret i løbet af de 90 minutter. Selvom han ikke har været i dommeres sorte bog siden midt i december måned, så kan han sagtens komme det i aften. Særligt når man tænker på modstanderen samt kampens betydning.

Derfor er dagens langskud, at Marcos Alonso får et kort i kampen til odds 3,75 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddset logo