Spilforslag hver dag

Kamp: Bayern München – Beşiktaş
Spilforslag: Arturo Vidal får et kort i kampen
Odds: 2,90
Bookmaker: 888sport

 

Bookmaker is inactive

 

De tyske mestre fra Bayern München tager hjemme på Allianz Arena imod tyrkiske Beşiktaş. Det ligner en stensikker sejr til hjemmeholdet, men det kunne også sagtens blive et opgør med rigtig mange dueller og nærkampe. Derfor ville det heller ikke være en stor overraskelse, hvis der bliver uddelt et par gule kort i kampen.

 

Altid aggressive Arturo Vidal

Den defensive midtbanemand for Bayern München er chilenske Arturo Vidal. Han sad ude på grund af karantæne i sidste kamp, og det er langt fra første gang, at det er sket for ham. Han er nemlig en rigtig hård hund som altid er aggressiv i kampens hede. Det bliver nok mere af samme skuffe, når de tyske mestre møder en flok toptændte tyrkere, som vil gøre alt for at få brugbart resultat med hjem til returopgøret. Derfor tror vi også, at han kommer til at være involveret i en del dueller og en masse nærkampe. Hvis det bliver tilfældet, så er sandsynligheden stor for, at han kommer i kambolage med dommeren.

Den iltre chilener har raget et gult kort til sig i sine sidste to kampe for klubben, og han har fået fire gule kort i de sidste ni opgør. Han kommer altså i dommerens sorte bog i cirka hver anden kamp, som han spiller på nuværende tidspunkt. Når man tænker på, hvem der er aftenens modstander samt hvor meget der er på spil i denne kamp, så kommer han uden tvivl til at give den gas og gå til stålet. Specielt fordi han sad ude med karantæne i lørdagens opgør mod Wolfsburg, som blev vundet med 1-2 i overtiden på et straffespark af brandvarme Robert Lewandowski.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arturo Vidal får et kort i kampen til odds 2,90 hos 888sport.

 

Bookmaker is inactive

 

888sport logo