Kamp: Wigan – Manchester City
Spilforslag: Fernandinho får et kort i kampen
Odds: 4,00
Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Mægtige Manchester City skal en tur til DW Stadium for at møde Wigan i FA Cuppen. Udeholdet er kæmpe favoritter, og det er med god grund. De plejer nemlig at stille op med mange af deres bedste spillere i pokalturneringen, og hvis de gør det igen i aften, så burde de også vinde kampen komfortabelt.

 

Fernandinho får et kort i kampen

Brasilianske Fernandinho ligger inde i maskinrummet for Pep Guardiolas mandskab. Han er ikke bange for at gå hårdt ind i dueller og nærkampe, og derfor modtager han også tit et gult kort i løbet af et opgør. Han har raget seks gule kort til sig i Premier League samt to i Champions League. Derudover har han også fået et enkelt gult kort i både FA Cuppen og Carabao Cuppen. Det er altså blevet til ti ostemadder i 37 kampe, hvilket betyder, at han kommer i dommerens sorte bog i mere end hver fjerde kamp for klubben. Mod Basel i midtugens Champions League-opgør gav han den igen lidt for meget gas, da han for fjerde gang i otte kampe så gult.

Som skrevet før så plejer Fernandinho at starte inde, selvom Manchester City spiller i FA Cuppen. Han fik 90 minutter både mod Burnley på hjemmebane, hvor The Citizens vandt 4-1, og han spillede også hele kampen mod Cardiff på udebane som blev vundet med 0-2. I sidstnævnte kamp kom han endda i dommerens sorte bog. Da han ikke er i karantænefare, og han med stor sandsynlighed starter inde, så synes vi, at der er god værdi i at oddse på, han får et gult kort i aftenens opgør. Særligt hvis han endnu en gang spiller samtlige 90 minutter.

Derfor er dagens langskud, at Fernandinho får et kort i kampen til odds 4,00 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddset logo