I det 21. århundrede har Chelsea og FC Barcelona opbygget en særlig Champions League-rivalisering. De to klubber har flere gange tørnet sammen, og alle gangene er kampene blevet både tætte og spændende. Højdepunktet kom i 2005, hvor Chelsea vandt en actionfyldt 4-2-sejr på Stamford Bridge og dermed gik videre med 5-4 samlet. Tirsdag er det så tid til endnu et kapitel i historien, når de to storklubber mødes i London.

Hjemmeholdet startede indeværende sæson som regerende engelske mestre, men de har ikke kunnet følge op på den flotte sidste sæson. Faktisk ligner det et forår, hvor Chelsea skal kæmpe med næb og klør blot for at kvalificere sig til Champions League. Englænderne er dog i god form, da de har vundet deres seneste to kampe med samlet 7-0.

Barcelonas sæson har været stikmodsat af Chelseas. Der var ikke de store forventninger til catalanerne efter salget af Neymar i sommer, men Barca ligner i øjeblikket Europas stærkeste hold. Faktisk har Barcelona blot tabt én af de seneste 38 kampe i alle turneringer, og de fører derfor La Liga suverænt.

Dermed kan Barcelona tillade sig at fokusere lidt ekstra på Champions League, hvor de i øjeblikket er blandt favoritterne. Barcelona er da også favoritter til at tage sejren på Stamford Bridge. NordicBet udbyder i skrivende stund odds 2,16 på en Barcelona-sejr, imens en sejr til hjemmeholdet står til odds 3,65.

Læs, hvordan du får 1.000 kroner i bookmakerbonus hos NordicBet her.

 

NordicBet Odds på Champions League-braget her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Chelsea – FC Barcelona

Chelsea

Chelsea logoChelsea gik ind til sæsonen med store forventninger. Antonio Conte vandt allerede det engelske mesterskab i sin debutsæson, og nu skulle Europa så erobres. Sådan er det dog ikke gået. Allerede i løbet af sommeren rapporterede de engelske medier om problemer på ledelsesgangene i Chelsea, og siden er det kun blevet værre. Conte var efter sigende utilfreds med klubbens manglende indkøb, og den historie gentog sig i januar. På trods af Chelseas trup åbenlyst har brug for frisk blod, måtte Conte i januar stille sig tilfreds med Arsenal-reserven Olivier Giroud.

Chelsea er for længst blevet kørt overende af de to Manchester-klubber og selv Liverpool og Tottenham Hotspur truer med at hoppe forbi dem i Premier League. De blå fra London lader ikke længere til at kunne konkurrere med de allerbedste økonomisk, og de må derfor stille sig tilfreds med spillere fra anden række. Dette lægger et større pres på manager, der nu skal til at udvikle spillere i højere grad end tidligere.

At Peter Crouch i januar var rygtet til Chelsea i januar, var meget sigende for klubbens situation. De blå er i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League, hvor de ligger hele 19 point bag Manchester City. Chelsea har ganske vist vundet deres seneste to kampe, men i alt er det blevet til tre nederlag i de seneste seks kampe, og blot fem sejre i de seneste 12 kampe.

Marcos Alonso, Timoue Bakayoko, David Luiz og Ross Barkley er alle tvivlsomme til kampen imod Barcelona. At de to sidstnævnte ikke er helt kampdygtige gør dog ikke det helt store, da de næppe ville have startet alligevel.

 

FC Barcelona

Selvom Catalonien i år har været omringet af politisk uro, har FC Barcelona klaret sig i gennem skærene med bravour. Storklubben er stadig ubesejret i La Liga, hvor de cruiser imod, hvad der ligner et sikkert et sikkert mesterskab. Barcelona har i øjeblikket syv point ned til Atletico Madrid på andenpladsen, og for nylig kvalificerede de sig endda til Copa del Rey-finalen. Dermed kan det gå hen og blive en historisk sæson for catalanerne, hvis de også hiver sejren hjem i Champions League.

Barcelona er dog gået lidt ned i tempo på det seneste. De er ganske vist stadig på grænsen til usårlige, men spillet flyder ikke i samme grad som tidligere. De rød-blå har måttet kæmpe hårdt for sejrene på det seneste. Dette så man senest i weekendens kamp imod miniputterne Eibar, hvor Barcelona først fik lukket kampen i de døende minutter.

Selvom tempoet er gået lidt ned på det seneste, er Barcelona stadig et fremragende hold. Siden skiftet til 4-4-2 forud for sæsonen er Barca blevet markant mere stabile defensivt. Holdet er mere balanceret end tidligere, og de er sværere at ramme på kontraangreb. Dette illustreres perfekt af, at Barcelona blot har lukket to mål ind i deres seneste otte kampe.

Catalanerne må desværre undværre karantæneramte Nelson Semedo. Derudover er Philippe Coutinho spærret, da han allerede har spillet Champions League for Liverpool i denne sæson. Sidst men ikke mindst er reserveforsvareren Thomas Vermaelen tvivlsom.

 

Få gratis live bet på Champions League

Hos bookmakeren NordicBet kan man få et gratis live bet på 100  kroner til midtugens Champions League-kampe. Denne lille bookmakerbonus gælder dog kun for spillere med en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, skal man derfor oprette en først. Dette tager ikke mere end et kort øjeblik, og man kan samtidig skaffe sig en oddsbonus på hele 1.000 kroner.

Når man har oprettet sin konto, skal man tilmelde sig kampagnen, hvilket gøres på NordicBets forside. Herefter skal man oddse 100 kroner på en af midtugens Champions League-kampe til odds 1,50 eller højere. Så snart dette er gjort, får man sit gratis live bet på 100 kroner, der kan bruges på et af de fire Champions League-opgør i denne uge. Regler og vilkår for kampagnen kan læses på NordicBets kampagneside.

Få gode råd til brug af free bets i denne guide.

 

Spilforslag

Barcelona er store favoritter til at gå videre til kvartfinalen, men de får det næppe nemt på Stamford Bridge. Antonio Conte er en taktisk fremragende træner, og hans hold er aldrig nemme at bryde ned. Chelsea kommer formentlig til kampen med et afventende udgangspunkt, og de kommer næppe til at blotte sig unødvendigt.

På det seneste har Barcelona ydermere haft offensive problemer. De skaber ikke helt så mange chancer som tidligere, og spillet virker lidt mere anstrengt. Man må forvente, at catalanerne kommer til at kontrollere bolden imod Chelsea, men de kommer næppe frem til mange chancer.

Vi tror dermed på en målfattig kamp, og vi anbefaler, at man spiller på under 2,5 mål til odds 1,98 hos NordicBet.

 

NordicBet Følg spilforslaget hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Nordicbet Randers FC odds