Lemar Thomas For Monaco
Thomas Lemar i aktion imod Tottenham Hotspur i Champions League.

Thomas Lemar er længe blevet regnet som en af verdens mest talentfulde spillere, og nu kan franskmanden være på vej imod en stor transfer. Den 22-årige Monaco-spiller har beundrere over hele Europa, og især i den engelske Premier League bliver der holdt nøje øje med ham. Dette gælder især hos Liverpool og Arsenal, der begge skal ud og erstatte store profiler denne vinter. Liverpool ser således Lemar som den oplagte erstatning for Philippe Coutinho, imens Arsenal vil have ham til at udfylde Alexis Sanchez’ sko. Hos 888sport kan man oddse på, hvor franskmanden spiller, når transfervinduet er slut, og her er gode odds at hente på både både Liverpool og Arsenal.

 

Bookmaker is inactive

 

Lemar er Monacos guldæg

Det er ikke uden grund, at storklubberne står i kø til at erobre Thomas Lemars underskrift. Den Guadeloupe-fødte midtbanespiller har siden 2015 været en af Monacos vigtigste spillere, og han er også en etableret del af Frankrigs landshold. Således spillede Lemar også en afgørende rolle, da Monaco vandt det franske mesterskab i sidste sæson. I sine 34 kampe for klubben tegnede han sig for hele ni mål og ti assists. Derudover lavede han yderligere to mål og fire assists i Champions League, hvor Monaco gik hele til semifinalen.

Lemar er en alsidig og teknisk fremragende midtbanespiller. Hos Monaco er han blevet brugt både centralt på banen såvel som på begge fløje. Lemar er primært venstrebenet, men han har også et habilt højreben, hvilket altså tillader ham at blive rykket rundt på banen. Dermed besidder han alle de egenskaber, som storklubberne eftersøger i øjeblikket.

Af samme årsag kommer han ikke til at blive solgt billigt. I sommer solgte Monaco stjerneskuddet Kylian Mbappé til PSG for over en milliard kroner, og klubben kender altså spillernes værd. Klubejer Dmitry Rybolovlev er kendt som en hård forhandler, så kun de rigeste klubber kan være med.

Netop på grund af salget af Mbappé er Monacos skattekiste også fyldt til randen. Klubben har altså ikke behov for at sælge spillere lige nu, og den vil givetvis forsøge at holde Lemar i klubben så længe som muligt.

 

Premier League kalder

At Lemar er en dyr herre er dog ikke det store problem for Premier League-klubberne. På grund af ligaens enorme TV-aftale har klubberne penge nok, og England bliver formentlig franskmandens næste destination. De to storklubber Liverpool og Arsenal har begge kastet deres kærlighed på Lemar, og han ville passe godt ind begge steder.

Da rygterne omkring Lemar begyndte at svire, indrømmede Monaco-træner Leonardo Jardim, at klubben ville have svært ved at sige nej til et godt tilbud. Uanset om skattekisten er fyldt eller ej, så er Monaco simpelthen en sælgende klub.

– En klub som Monaco kan ikke sige nej. Vi har ikke diskuteret noget med Lemar, fordi han allerede ved, hvad vi ønsker. Hvis jeg bliver ti år i Monaco, ønsker jeg, at Lemar også skal blive i ti år, udtalte Jardim ifølge Independent.

– Markedet er åbent i dag. Du ved, hvor vanvittigt markedet er. Der er tilbud, som en klub som Monaco ikke kan sige nej til. Tallene på markedet er meget store, så situationen kan ændre sig på ingen tid, afsluttede Jardim.

 

Det taler for Liverpool

Merseyside-klubben solgte for nylig Philippe Coutinho for et rekordstort beløb. For det første har Liverpool desperat brug for at erstatte brasilianeren, og for det andet har de nu også råd til at hente en spiller fra øverste hylde. Man må faktisk formode, at pengene fra Coutinho-salget brænder i Klopps lommer.

Ifølge den respekterede engelske avis Guardian har Liverpool og Klopp længe været forelskede i Lemar. Lemar har mange af de samme styrker som Coutinho, og han vil kunne gå direkte ind og udfylde hans rolle på holdet.

Engelske medier rapporterer i øvrigt, at Lemar har det som et ultimativt krav til sin næste klub, at den skal spille i Champions League. Netop derfor afslog Lemar også at skifte til Arsenal i sommers. Dette er en stor fordel for Liverpool, der som bekendt stadig er med i det fineste selskab. Samtidig ser Liverpool ud til at kvalificere sig til næste sæsons slutrunde også, hvilket er mere end, man kan sige om Arsenal.

 

Bookmaker is inactive

 

Det taler for Arsenal

Lige siden Arsene Wengers tiltrædelse hos Arsenal i 1996 har klubben specialiseret sig i at hente franskmænd. I løbet af årene har klubben hentet den ene succesfulde franskmand efter den anden. De mest ikoniske er selvfølgelig Thierry Henry og Patrick Vieira, men folk som Roberto Pires, Emmanuel Petit, Sylvain Wiltord og Nicolas Anelka fortjener også at blive nævnt. I dag er det folk som Olivier Giroud, Alexandre Lacazette og Laurent Koscielny, der står for det franske islæt i truppen. Lemar ville altså passe perfekt ind.

Samtidig lader det endelig til, at Wenger har indset, at han skal ud og bruge store penge. Arsenal bliver i øjeblikket kædet sammen med en lang række gode spillere, og ambitionerne er derfor på plads.

 

Odds på Lemars næste klub

Umiddelbart er odds 3,50 på, at Thomas Lemar skifter til Liverpool det mest interessante. Merseyside-klubben ligner et perfekt valg for franskmanden både spillemæssigt og økonomisk.

Klub Odds
AS Monaco 1,20
Liverpool 3,50
Arsenal 5,00
Chelsea 21,00
FC Barcelona 31,00
Tottenham Hotspur 31,00

 

Odds på transfers hos 888sport

For at kunne oddse på transfers fra fodboldens verden hos 888sport, skal  man naturligvis have en konto. Lige nu giver 888sport alle nye kunder op til 1.000 kroner i velkomstbonus. Denne bonus får man ved at oprette en konto og indsætte penge. Bookmakeren fordobler ens første indskud, hvormed man altså kan starte med 2.000 kroner på sin spilkonto, hvis man indsætter 1.000 kroner.

 

Bookmaker is inactive

 

888sport logo