Oprykkerne fra Brighton tager hjemme på Falmer Stadium imod de engelske mestre Chelsea. Hjemmeholdet har desperat brug for point, da de ikke har vundet i fire ligakampe på stribe. Udeholdet har spillet uafgjort i deres sidste to Premier League-kampe i træk, så de har også snart brug for en sejr igen.

The Seagulls tabte 2-0 til West Bromwich Albion på udebane i lørdags. Jonny Evans bragte hjemmeholdet foran allerede efter fire minutter, og Craig Dawson lukkede og slukkede ti minutter inde i anden halvleg. Brighton ligger på en delt 15. plads i ligaen med 23 point.

The Blues fik med nød og næppe ekspederet Norwich ud af FA Cuppen i onsdags. Kampen endte 1-1, og i den forlængede spilletid blev der ikke scoret flere mål. Willy Caballero fik dog reddet et enkelt straffespark, og det var nok til videre avancement. Chelsea er placeret på en delt tredjeplads i Premier League med 47 point.

Udeholdet er bookmakernes favorit til at løbe med sejren. En udesejr giver odds 1,50 hos NordicBet, mens en udesejr belønnes med odds 7,80. Uafgjort giver pengene 4,40 gange igen.

Husk at læse vores anmeldelse af x her. Nye kunder kan i øvrigt få helt op til 2.500 kroner i velkomstbonus i hele januar måned.

 

NordicBet Spil på kampen hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Brighton & Hove Albion – Chelsea

Brighton & Hove Albion

Logo for BrightonThe Seagulls har haft det rigtig svært de sidste par måneder. I deres sidste 14 ligakampe er det kun blevet til to sejre. Derudover har de spillet seks uafgjort og tabt seks. Deres eneste to sejre er kommet mod kriseramte Swansea (0-1 på udebane) og Watford (1-0 på hjemmebane). De har spillet uafgjort med henholdsvis Bournemouth (2-2 på hjemmebane), Newcastle (0-0 på udebane), Burnley (0-0 på hjemmebane), Crystal Palace (0-0 på hjemmebane), Stoke (2-2 på hjemmebane) og Southampton (1-1 på hjemmebane). Udover nederlaget til West Bromwich Albion i lørdags har de også tabt til henholdsvis Chelsea (2-0 på udebane), Tottenham (2-0 på udebane), Huddersfield (2-0 på udebane), Liverpool (1-5 på hjemmebane) og Manchester United (1-0 på udebane).

Deres store profil i denne sæson har været den gamle målrøv Glenn Murray. På trods af sine 34 år er han topscorer for klubben med sine seks scoringer i Premier League. Derudover har han også lavet et enkelt mål i FA Cuppen. I deres sidste tre kampe, står han noteret for to kasser, så det er nok ham, som det skal komme frem, hvis Brighton skal skabe den helt store overraske mod de engelske mestre.

Den tidligere Chelsea-spiller Steve Sidwell er tilbage i træning efter sin rygskade. Jonah Ayunga er ude resten af sæsonen med en ankelskade.

 

Chelsea

Chelsea logoThe Blues har ikke tabt en eneste kamp i over en måned, men har alligevel været inde i lidt af en skidt periode. Siden lillejuleaften har de nemlig spillet fem uafgjorte kampe og fire af disse opgør er endt målløst. Det er altså ikke defensiven som er Antonio Contes store problem, men derimod offensiven som slet ikke scorer nok mål på nuværende tidspunkt.

Álvaro Morata startede ellers sæsonen som fyr og flamme, men han har set ekstremt uskarp ud igennem længere tid. Han har sådan set ikke scoret siden anden juledag, hvor Chelsea slog netop Brighton på hjemmebane med 2-0. Det er altså snart 400 spilminutter siden, at han sidst kom på måltavlen. Det må siges at være yderst skuffende – specielt når man kigger på hans prisskilt. Den spanske angriber kom til i sommers fra Real Madrid for omkring 600 millioner kroner. Både Conte og Morata krydser nok fingre for, at han får fixet sine scoringsproblemer på lørdag.

Baba Rahman og Ross Barkley træner med igen efter henholdsvis en korsbåndsskade og en haseskade. Cesc Fàbregas er ude på ubestemt tid med en haseskade. Gary Cahill og Isaiah Brown er ukampdygtige et stykket tid endnu på grund af henholdsvis en haseskade og en korsbåndsskade.

 

Spilforslag

The Blues har som skrevet før ekstremt svært ved at score mål lige nu, og der er ikke meget som tyder på, at den stime slutter snart. Derfor jagter de da også en ny angriber, men de har dog endnu ikke fundet ham. Der var snak om Andy Carroll på lån, men det har David Moyes afvist kommer til at ske. Hvis de engelske mestre vil have den bomstærke boksspiller på en permanent aftale, må de ifølge Sky Sports hoste op med omkring 175 millioner kroner.

Vi tror dog stadig på, at Chelsea får scoret et mål imod Brighton som mildest talt har set elendige ud i den seneste måneds tid. Vi tror dog ikke på, at der kommer mere end tre mål i opgøret.

Derfor anbefaler vi at spille på, udeholdet vinder, og der kommer under 3,5 mål til odds 1,97 hos NordicBet.

 

NordicBet Spil på kampen hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+