Når det danske landshold løber på banen den 11. november til playoff-braget imod Irland, bliver det kulminationen på en lang og hård VM-kvalifikation. Efter ti kvalifikations-kampe skal Åge Hareides tropper ud i to altafgørende playoff-kampe imod Irland, hvor vinderen får en billet til næste sommers VM-slutrunde i Rusland. Når der er sport i TV af den størrelse, er det selvfølgelig noget man skal oddse på, og denne kamp er ikke anderledes.

Nærmest samtlige bookmakere vil have forskellige kampagnetilbud til kampen, og dem samler vi i denne artikel. Her vil du nemlig kunne finde samtlige bookmakertilbud til kampen. Derudover kan du også læse vores optakter til de to landskampsbrag samt relevante nyheder.

Bookmaker is inactive

Danmark er favoritter

Efter en sløj start på kvalifikationen sluttede det danske landshold rigtig flot af. Landsholdet er ubesejret i de seneste ti kampe og er dermed favoritter til at gå videre. Hos bookmakeren Betsafe er der odds 1,87 på, at Danmark vinder i Parken. Derudover er der er odds 1,73 på, at Danmark kvalificerer sig til VM.

Når man sammenligner de to trupper, er der heller ingen tvivl om, at danskerne er markant stærkere på papiret. Hareide råder over utallige spillere, der spiller i topklubber i England, Spanien, Tyskland og Italien, imens alle de irske spillere huserer i den tunge ende af Premier League samt Championship. Dermed bør der altså være en markant kvalitetsforskel på de to lande.

Det hører også med til historien, at Irland må undvære profilerne Jonathan Walters og Seamus Coleman. De to Premier League-profiler er begge skadede, hvilket er et stort tab. Walters og Coleman er  begge blandt truppens ledere og vil blive savnet.

Irland må ikke undervurderes

Selvom Irland ikke har de samme tekniske kvaliteter som mange andre europæiske nationer, klarer de sig dog altid godt. Irerne besidder nærmest umenneskelige fighterevner, og deres holdånd kan ikke matches af mange hold. Derfor er de altid svære at slå, hvilket man blandt andet så ved sidste sommers EM, hvor de slog Italien, spillede uafgjort med Sverige og gav Frankrig store problemer i ottendedelsfinalen.

Det er da heller ikke fordi, at der ikke er farlige spillere i den irske trup. I folk som Shane Long, Aiden McGeady og John O’Shea hare de folk, der har spillet på allerhøjeste niveau i en årrække. Det er alle spillere, der har flere hundrede Premier League-kampe på CVet, og de kan sagtens gøre ondt på Danmark.

Bookmaker is inactive