Få forhøjet odds på Danmark – Irland: Odds 12 på dansk sejr

Det er ingen hemmelighed, at Åge Hareides danske landshold er favoritter, når de lørdag tager imod Irland i Parken. På papiret er Danmark stærkere på alle positioner, og alt andet end en dansk sejr vil være en massiv skuffelse. Det meste peger da også på en dansk sejr, både form, skadesnyheder og selvfølgelig de to holds styrker. Derfor må det også betegnes som en flot gave, at bookmakeren Betfair tilbyder alle nye kunder vanvittige odds 12 på dansk sejr.

 

Få odds 12 på dansk sejr over Irland

 

Sådan får du odds 12 på Danmark

Betfairs tilbud gælder kun nye kunder. Dermed kan man ikke få odds 12 på Danmark, hvis man allerede har en konto hos Betfair. Har man derimod ikke en konto, skal man blot oprette en via linket forneden. Når man opretter sig, skal man bruge promokoden ZFBJWH. Herefter skal man naturligvis spille på dansk sejr til det forhøjede odds.

 

Opret dig hos Betfair her

 

Man kan maksimalt spillet 50 kroner på det forhøjede odds. Hvis Danmark vinder, får man sin indsats kontant tilbage, imens ens gevinst bliver indsat som bonus. Denne bonus skal herefter gennemspilles en gang indenfor de næste 90 dage til minimum odds 1,50.

 

Derfor vinder Danmark kampen

Der er som bekendt flere grunde til optimisme for de danske fodboldfans. Det danske landshold er markant stærkere end det irske på papiret. Dette gælder i samtlige kæder fra Kasper Schmeichel i målet til Nicolai Jørgensen oppe foran.

Derudover har Danmark en vaskeægte verdensstjerne i Christian Eriksen, hvilket Irland ikke kan prale af. Tottenham-profilen har været fremragende i hele denne kvalifikation, og han er virkelig blomstret op under Åge Hareides kyndige hånd.

Sidst men ikke mindst er Irland hårdt ramt af skader. De må undvære Premier League-spillerne James McCarthy, Jonathan Walters og Seamus Coleman.

Læs vores fulde optakt til kampen her.

 

Regler og vilkår

For at få det forhøjede odds skal ens spil på Danmark være et singlespil. Dermed må man altså ikke kombinere det med andre spil eller kampe. Man kan ikke bruge cash out på dette væddemål.

Hvis man ikke får gennemspillet sin bonus indenfor 90 dage efter oprettelse af ens konto, forfalder den.

 

Få odds 12 på dansk sejr hos Betfair