Spil 100 kroner på Danmark – Irland og få freebet til returkampen

Dansk flag

Lørdag aften spilles årets vigtigste fodboldkamp på dansk grund i Parken i København. Kampen er naturligvis playoff-braget mellem Danmark og Irland, hvor der er en plads ved næste års VM-slutrunde på spil. Danmark har ikke været med til en slutrunde siden EM i 2012, og både spillere og fans er opsatte på igen at komme tilbage i det fine selskab. Dermed er der altså lagt op til et spændende opgør, som bookmakeren Betfair nu tilføjer et ekstra skud krydderi. Hvis man spiller 100 kroner på kampen i Parken, kvitterer Betfair nemlig med et 100 kroner freebet til returkampen i Dublin.

 

Få freebet til Irland - Danmark hos Betfair

 

Sådan optjenes freebet

For at kunne få et gratis freebet til næste uges opgør, skal man naturligvis have en konto hos Betfair. Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren, kan man lige nu udnytte et eksklusivt bonustilbud, hvor man får odds 12 på dansk sejr over Irland. Ved at bruge promokoden ZFBJWH, får man adgang til det forhøjede odds. Dette gælder dog som sagt kun nye kunder.

Når man har oprettet sin konto hos Betfair med førnævnte promokode, er alt man skal gøre simpelthen blot at spille på det forhøjede odds. Man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds.

Læs mere om kampagnen her.

 

Hvor det kun er nye kunder, der kan få det forhøjede odds på Danmark, kan alle kunder udnytte freebet-tilbuddet. Alt man skal gøre, når man har sin konto, er at spille 100 kroner på kampen i Parken. Dette skal gøres på Betfair Sportsbook, og man vælger selv, hvad man vil spille på, så længe det afgøres på kampdagen. Man kan for eksempel ikke spille på, at Danmark går videre. Oddset skal dog være højere end 1,50. Herefter bliver man krediteret et freebet på 100 kroner, der kan bruges på returopgøret den 14. november.

 

Regler og vilkår

Ens freebet kan bruges på lige, hvad man har lyst til på returkampen. Der er ingen krav om mimimumodds eller lignende. Man kan dog ikke kombinere det med andre spil.

Hvis ens freebet går hjem, får man nettogevinsten udbetalt. Nettogevinster udregnes således: Indsats x odds – indsats. Spiller man for eksempel sit 100 kroner freebet til odds 1,75, får man 75 kroner udbetalt, da: 100 kr. x 1,75 – 100 kr. = 75 kr..

 

Læs vores fulde optakt til Danmark – Irland.

 

Spil på Danmark - Irland hos Betfair

 

Betfair logo