Spil på Danmark – Irland og få freebets hver gang danskerne scorer

Denmark flag

Lørdag aften tager Danmark imod Irland i Parken, når de rød-hvide skal forsøge at tage et vigtigt skridt imod VM. Danmark er på forhånd favoritter til at løbe med både sejren og VM-billetten, og hvis det ender med en dansk sejr, kan det blive en rigtig god forretning for de danske fans. Hos bookmakeren bwin kan man nemlig blive belønnet med freebets på op til 500 kroner, hvis Danmark kommer på tavlen. Alt man skal gøre er at placere et spil på kampen før kampstart og så ellers håbe på masser af mål fra Åge Hareides tropper.

 

Få freebets for danske mål hos bwin

 

Sådan får du freebets hos bwin

For at blive belønnet med freebets fra bwin, skal man have en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede en konto hos bwin, er dette en fin anledning til at få en. Udover adgang til denne kampagne, og mange andre, kan man også udnytte bookmakerens velkomsttilbud. bwin fordobler nemlig alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner. Dermed starter man altså med hele 2.000 kroner på spilkontoen, hvis man indskyder 1.000 kroner. En del af disse penge kan man så for eksempel bruge på at spille på Danmark – Irland.

Læs vores anmeldelse af bwin her.

 

Når man har sin bwin konto klar, er alt man skal gøre at deltage i kampagnen. Dette gør man på linket forneden. Derefter skal man spille mindst 200 kroner til minimum odds 1,50 på Danmark – Irland. Herefter får man et 50 kroner freebet for hvert mål Danmark scorer i kampen.

Et freebet er et spil, hvor bookmakeren dækker ens eventuelle tab. Læs mere om freebets her.

 

Tilmeld dig kampagnen her

Regler og vilkår

Alle vundne freebets skal bruges indenfor syv dage. Bruges de ikke indenfor en uge efter kampen, vil de blive annulleret. Man kan maksimalt få op til 500 kroner i freebets. Skulle Danmark gå hen og score 11 mål, får man altså ikke et freebet for det 11. mål.

Vinder man på sit freebet, får man kun nettogevinsten udbetalt. Nettogevinsten udregnes således: indskud x odds – indskud. Spiller man for eksempel 100 kroner til odds 1,50, er nettogevinsten altså 50 kroner.

 

Læs vores fulde optakt til Danmark – Irland

Læs om alle de forskellige bookmakertilbud på kampen

 

Spil på Danmark - Irland og få freebets

 

Bwin official logo