Dagens Spilforslag

Skal vi ikke lynhurtigt starte med at konstatere, at det ser skidt ud for Esbjerg i øjeblikket? Som bundprop i Superligaen med kun én sejr i hele sæsonen, er det ikke umiddelbart nemt at få øje på, hvorfra det skal komme hvis Esbjerg skal vinde aftenens kamp mod FC Midtjylland.

Hos bet365 er der netop nu odds 1.62 på FC Midtjylland, og det odds synes vi er ganske fint betalt. Der er faktisk forholdsvis stor risiko for, at oddset vil falde i løbet af dagen, inden kick off kl. 19.00 i Esbjerg.

Esbjerg fik senest 2-2 hjemme mod Lyngby, men tabte de tre opgør før dét uden at score. Det ene nederlag kom oven i købet mod B93 i DBU Pokalen, da esbjergenserne tabte 1-0 på Sjælland. FC Midtjylland står generelt ganske fornuftigt defensivt, og da Esbjerg måske besidder Superligaens mest tandløse angreb lige nu, er der gode chancer for at FC Midtjylland kan holde nullet her.

FC Midtjylland har kun tabt én af de seneste 8 kampe, og kommer til Esbjerg med god selvtillid efter sidste rundes 2-0 sejr hjemme over AaB. Det bør ende med FCM-sejr her, og der kan måske endda være fordel i at spille FC Midtjylland -1 mål handicap til odds 2.40 lige nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds på Esbjerg vs FC Midtjylland

Herunder kan du se live-opdaterede odds helt frem til kampstart på Esbjerg vs FCM hos bet365, som naturligvis også tilbyder liveodds under kampen.

Kampen vises på TV3 Sport 1 med kampstart 19.00.

Indlæser...
Indlæser...

 

 

bet365-580x330