Indlæser...

Rundens helt store opgør i Champions League finder uden tvivl sted på Camp Nou, hvor der står Barcelona vs Manchester City på plakaten onsdag d. 19. oktober kl. 20.45.

Guardiola har fået en god start som manager hos City, og nu vender han tilbage til dér, hvor fodboldkarrieren startede i begyndelsen af 90’erne. Det bliver et sandt drama mellem to af favoritterne til at vinde årets Champions League.

Manchester City har dog ikke vundet de seneste tre kampe, og i Barcelona vandt man i weekenden 4-0 hjemme mod Deportivo La Coruna. Man Citys seneste fald i form påvirker oddsene på kampen, for når vi ser på odds på Barcelona vs Man City, er det hjemmeholdet som er gigantiske favoritter.

Hos bet365 er der odds 1.53 på Barcelona-sejr, mens der er et flot odds 6.00 på Manchester City. Uafgjort takserer bookmakeren til odds 4.75.

Se alle spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kan Guardiola vinde med sin nye klub på sin gamle hjemmebane? Det får vi svaret på onsdag aften, og du kan følge med direkte fra Catalonien på TV3+, når der er kick off 20.45.

Inden da kan du se flere odds på Barcelona vs Manchester City i vores optakt forneden, hvor vi ser på det seneste nye i begge klubber.

Indlæser...

 

Optakt: Barcelona vs Manchester City

barcelona-man-city-logo

Barcelona er på toppen af Gruppe C, da Messi og Co. har vundet de to første kampe i gruppespillet. Først var det de skotske mestre fra Celtic der blev sendt hjem med en 7-0 lussing, og senest sejrede Barcelona med 1-2 ude mod Gladbach i Tyskland. Her fik Barca vendt et truende 1-0 nederlag til sejr, og viste generelt stor klasse i kampen.

På hjemmebanen Camp Nou vil Barcelona altid være favoritter, uanset hvem modstanderen er. Derfor er Barcelona også favoritter til odds 1.53 netop nu, og dét til trods for, at Barcelona faktisk har tabt et par kampe på det seneste til Alaves og Celta Vigo i La Liga. Barcelonas hjemmebane statistik i Champions League er dog uhyggeligt god, for Barcelona har nu vundet de seneste 12 hjemmekampe i Champions League, og er ubesejret i de sidste 17.

Barcelona er altså ubesejret på Camp Nou i Champions League i de sidste tre år, men hvis nogen kan bryde stimen, er det måske netop Pep Guardiola og Manchester City. City-fans skal dog ikke lede i statistikbøgerne efter optimisme, for spanierne kan glæde sig over, at det er blevet til fire sejre i fire forsøg mod Manchester City i indbyrdes opgør i Champions League i de senere år.

Dog må Barca forholde sig til, at holdet har haft for mange off-dage på det seneste, og derfor også kun ligger nr. 4 i La Liga efter otte spillerunder. Det er altså ikke et spansk hold i deres bedste udgave, vi har set i den seneste måneds tid.

 

Guardiola vender hjem

Hvilken bedre optakt til en storkamp i Champions League kunne man forestille sig, end at Pep Guardiola vender hjem til Camp Nou? Guardiola har fået en godkendt start på sit nye job hos City, og er i helt med fremme i feltet i Premier League.

Samtidigt har City fået fire point i Champions League, hvor man åbnede med en sikker 4-0 sejr hjemme over Gladbach. Her lynede Aguero og Iheanacho begge to gange. Dog så det ikke helt godt ud for City da man i sidste runde tog til Skotland og mødtes med Celtic, som netop havde tabt 7-0 til Barcelona ude. Her blev det kun til 3-3, og det skal Guardiola ovenikøbet være tilfreds med, for City var bagud tre gange i kampen.

Efterfølgende har City lidt et 2-0 nederlag ude mod Tottenham og senest i weekenden blev det skuffende til 1-1 hjemme mod Everton. Her brændte City dog to straffespark, og Everton var mere end heldige med at komme fra Manchester med point.

Guardiola har brug for en succesoplevelse onsdag aften til sit hold, men han om nogen ved, at City skal ud på en af de sværeste udebaner i verden, og ovenikøbet på et tidspunkt, hvor City ikke synes at spille deres bedste fodbold.

 

Spilforslag til Barcelona vs Man City

Der er meget der peger på mange mål i dette opgør. For det første lukkede City tre kasser ind mod Celtic i deres seneste Champions League-udekamp, og har da også lukket tre mål ind i de seneste to Premier League-kampe. Citys defensiv er altså ikke “rock solid” i øjeblikket, og nu skal man ud på Camp Nou, hvor Barcelona vandt 4-0 så sent som i weekenden.

Barcelona scorer da også mange mål i deres hjemmekampe i Champions League generelt, for i de sidste otte hjemmekampe har Barca i snit scoret 3,5 mål pr. kamp. Hos bet365 er der odds 2.20 på flere end 3,5 mål i kampen, og det odds synes vi ser rigtigt godt ud til dette opgør.

Det skal dog siges til Manchester Citys forsvar, at de kun har tabt med ét mål begge gange de har spillet i Barcelona, og med det hold City stiller med, bør de også kunne yde god modstand mod Barcelona denne gang. Barca kan dog vise sig for stærke, men skulle kampen ende med en spinkel ét-måls sejr til Barca, kan man få odds 3.75 hos bet365.

Se alle spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Champions League Gruppe C:

cl_stilling_c_17102016