Under hele EM 2016 i Frankrig kan du finde en oversigt over odds på EM kampene her på siden. Vi viser odds fra bookmakeren bet365, som vi vurderer har det bredeste udvalg af oddsmarkeder på kampene.

Her på siden finder du umiddelbart kun 1X2-odds på EM kampene, men ved at besøge bet365.dk via linket herunder, kan du lynhurtigt tilgå hundredvis af odds på samtlige EM kampe under hele slutrunden.

Spil på EM kampene hos bet365.dk >>

Odds på kampene ved EM 2016

Herover kan du se en liste over odds på kommende EM kampe ved slutrunden i Frankrig, og listen opdateres løbende efterhånden som kampprogrammet foreligger. I listen kan du umiddelbart kun se 1X2-odds på EM kampene, men hvis du besøger bet365, vil du finde hundredvis af oddsmarkeder på alle kampe ved EM 2016.

De mest populære markeder omfatter bl.a. målscorer odds, handicap odds og diverse Over/Under markeder, som f.eks. antal mål i kampene, antal gule og røde kort, antal hjørnespark, halvleg/fuldtid samt selvfølgelig de klassiske ciffertips, hvor det gælder om at gætte det præcise resultat af en given kamp.

bet365 har også en række specials på alle kampe ved EM 2016, og her kan du f.eks. spille på om der kommer et rødt kort, et straffespark eller måske et selvmål i kampen. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænsen for, hvad du kan oddse på, for du kan endda spille på, hvor mange minutters overtid der kommer i begge halvlege af kampen.

Speciels omfatter også muligheden for at spille på, om et hold vinder kampen efter at være kommet bagud, om et hold scorer i begge halvlege i kampen, om holdet vinder og holder nullet og meget, meget mere.

De mest populære odds på EM kampe

De mest populære markeder finder du under fanebladet “hovedmarkeder”, hvor du også finder de voldsomt populære “scorecast”. Med scorecast kan du få tårnhøje odds ved at gætte kampens første målscorer samt det korrekte slutresultat i ét og samme væddemål. Det giver næsten sig selv, at en sådan en forudsigelse af Nostradamus-dimensioner skal belønnes med et astronomisk odds, og det bliver det som regel også.

Under hovedmarkeder finder du også de to afarter af scorecast, nemlig “wincast” og “timecast”, hvor du igen skal gætte første målscorer kombineret med enten hvem der vinder kampen, eller hvornår første målscorer slår til med kampens første mål.

Vi anbefaler at benytte bet365 som sin foretrukne EM-bookmaker, fordi du her finder et fantastisk udvalg af odds på samtlige EM-kampe, og derudover har bookmakeren en fabelagtig hjemmeside, som også er optimeret til at bette fra mobilen eller tablets. At bette fra mobil eller tablet har også den store fordel, at du ikke behøver logge ind med NemID, hvilket gør det nemt at spille på EM kampene, uanset hvor du befinder dig i verden.

Men tag ikke vores ord for at bet365 er den bedste EM 2016-bookmaker. Besøg i stedet bet365 med det samme, og se det store udvalg af odds på kampene ved EM 2016 i Frankrig.

Se alle oddsene på EM hos bet365.dk >>