EM i Herrehåndbold 2024 spilles fra den 10. januar 2024 til den 28. januar 2024 og for håndboldentusiaster er det ikke kun en tid for intense kampe, men også for forhåbentligt at hente nogle gevinster hjem på nogle velplacerede odds.

Det kræver en grundig forståelse af turneringen, holdene og ikke mindst de forskellige typer af odds, der er tilgængelige. Læs med i denne guide til EM Håndbold odds for at få alle vores råd til, hvordan du maksimerer dine chancer for at lave succesfulde bets på europamesterskabet.

Danmark: Selvskrevet odds favorit

Danmarks herrelandshold i håndbold drager til Tyskland for at deltage i mændenes EM Håndbold 2024 som tredobbelt regerende verdensmestre. Så naturligvis er de danske drenge favoritter til at vinde guldet.

Med en stærk tradition for at klare sig godt i international håndbold og et hold, hvor stamspillerne alle er fit for fight, har Danmark alle chancer for at skabe det bedst tænkelige resultat. Men det bliver ikke nødvendigvis en ren walk-over hele vejen til finalen.

Så hvis du vil spille på det danske landshold og maksimere dine bets, er det helt afgørende, at du får sat dig ind i ikke bare det danske landsholds historie, præstationer og nuværende styrker og svagheder – du er også nødt til at danne dig et fyldestgørende billede af alle de hold, som Danmark kan risikere at møde i løbet af EM Herrehåndbold 2024.

Derfor gør du klogt i at læse op på samtlige 24 hold, som deltager i dette års slutrundebrag i Tyskland, hvis du har planer om at oddse på håndbold-EM for herrer. Vi har gjort det nemt for dig i vores optakt til gruppespillet, hvor du bliver præsenteret for årets EM-deltagere.

 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
 • Hurtig udbetaling
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Forstå turneringsformatet før første bet

Det første du skal have en forståelse for, hvis du vil oddse på EM i herrehåndbold 2024, er turneringsformatet. Det er, set med betting øjne, et ret spændende et af slagsen, der starter med et gruppespil.

De 24 hold er nemlig blevet seedet i fire forskellige lag, før de er blevet udtrukket og placeret i en af de seks grupper, som hver består af fire hold. Et godt betting tip er at skal tjekke op på, hvordan hvert hold var seedet, før de havnede i en af de seks grupper.

Odds fra gruppespillet til mellemrunden

Når du har sat dig ind i de 24 holds individuelle seeding, kan du gå videre og kigge på holdsammensætningen i hver af de seks grupper. Du kan med fordel læse op på holdene, så du får en idé om dynamikker og forventede resultater i hver gruppe. Din grundighed er afgørende, hvis du vil forsøge at sikre dig gevinst på dine bets. Du skulle jo helst have så mange af dine favoritter med fra gruppespillet og videre til mellemrunden.

I mellemrunden bliver de to bedste hold fra hver af de seks grupper inddelt i to grupper med seks hold i hver. Dette er en helt afgørende fase. Igen er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan de 12 hold hver især har præsteret i den indledende runde. For det påvirker deres individuelle position i mellemrunden.

Det handler nemlig ikke udelukkende om at vinde eller spille uafgjort, for hvert af de 12 hold har deres point med fra gruppespillet. De hold, der kommer til mellemrunden med maksimumpoint, står derfor stærkest – og kan i teorien klarer sig med færre sejre end de svagest stående hold i mellemrundegruppen. Hvert point og hvert mål tæller med i det samlede regnskab.

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds fra mellemrunden til semifinalen

Hvis Danmark kommer videre fra gruppespillet til mellemrunden med maksimumpoint, altså 6 point for 3 vundne kampe, og hvis de samtidig har scoret flest mål og ladet færrest gå ind, vil de ligge nummer 1 i deres mellemrundegruppe. Det vil uden tvivl påvirke både odds og din betting strategi i de kommende kampe.

Det samme gælder naturligvis, hvis Danmark har fået færre point og ligger dårligere placeret i deres mellemrundegruppe. Hvis en outsider håndboldnation som Kroatien er gået videre med maksimumpoint vil det også påvirke odds, og muligvis kræve, at du lægger en ny slagplan for din betting på EM Håndbold 2024. For i mellemrunden skal hvert af de 12 hold spille fem kampe, og helst vinde alle fem for at være sikre på at gå videre til semifinalen.

Umuligt at forudse odds-udviklingen

I mellemrunden kan kun ét hold i hver gruppe nå den maksimale score på 10 point. Nogle hold vil have scoret så mange point i gruppespillet, at de ligefrem kan tåle at spille uafgjort eller tilmed tabe en kamp og alligevel klare den videre til semifinalerne. Men det er ikke noget hverken holdene – eller du – bør satse på. For mellemrunden er den mest krævende del af turneringen, og her kan alt ske.

Det er her, hvor du kan risikere, at de spillere, du har bettet på, bliver skadet og må udgå, hvor moralen knækker hos en af dine klare favoritter eller hvor topscoreren, som du har satset på, får scoringskrise. Derfor anbefaler vi, at du under hele EM i herrehåndbold 2024 følger turneringen tæt og holder dig orienteret, om alt der nu måtte ske, som kan påvirke odds og dine bets.

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds fra semifinalen til finalen

Semifinalerne ved EM i herrehåndbold 2024 i Tyskland adskiller sig på ingen måde fra de semifinaler, du kender fra andre lignende slutrunder. De to bedste hold fra de to mellemrundegrupper, altså de hold med flest point eller bedste målscore ved pointlighed, går videre fra mellemrunden til semifinalerne. Hvilke hold, der skal spille mod hvem, er allerede besluttet på forhånd.

I første semifinale bliver det nemlig vinderen af mellemrundegruppe 1, der møder nummer to fra mellemrundegruppe 2. I anden semifinale bliver det lige modsat. Det vil sige, at vinderen af mellemrundegruppe 2 møder nummer to fra mellemrundegruppe 1.

Og igen kan vi kun understrege, at du holder dig grundigt orienteret om hvert af de fire hold i semifinalerne, så du ikke laver bets, der rammer helt ved siden af. Husk også, at mens det er mest populært at spille på, hvilke holde, der går videre til finalen, så er der også både en bronzekamp og en kamp om femtepladsen, som du kan spille på.

 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
100 DKK

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Skal dit finale bet være kronen på værket?

Lad os sige, at du har fulgt vores betting tips, du har satset på de rigtige odds, og nu er vi fremme ved finalen ved EM i håndbold 2024. De to bedste hold fra semifinalerne står klar til at dyste om guld og sølv i den store håndboldarena i Köln.

Spørgsmålet er, om du på det tidspunkt har en klar idé om, hvilket hold du skal satse på. Eller måske vil du slet ikke spille på en vinder. Måske vil du hellere bette på slutstillingen eller på hvem, der scorer flest mål – eller hvor mange 100 procentsredninger målmændene præsterer.

Det er dit valg, og vi anbefaler, at du lige tjekker godt op på hvert hold, før finalekampen fløjtes i gang.

 • Mange sportsgrene
 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Flere typer af EM Håndbold odds

At oddse behøver ikke altid at handle om at forudsige vinderen af en kamp. Der er nemlig mange forskellige EM Håndbold odds, og der kan ofte være god værdi at hente i nogle af de mindre populære væddemål.

Læs med i de nedenstående afsnit for at blive klogere på de mest almindelige odds-typer, som du finder hos de fleste bookmakere under herrernes EM i Håndbold.

Vinderodds

Det absolut mest populære odds på EM Håndbold er vinderoddset. Som navnet indikerer, handler det om at spille på vinderen af hele turneringen. Det vil sige, at du vinder, hvis holdet står med guldet i hånden efter finalen er spillet.

Kampvinderodds

Kampvinderodds er det mest grundlæggende odds, hvor du vælger vinderen af en specifik kamp i gruppespillet, mellemrunden, semifinalerne eller finalen. Husk altid at tage højde for holdets seneste præstationer, spillernes individuelle form og eventuelle skader.

Handicap odds

Handicapodds justerer chancerne for holdene indbyrdes ved at give eller trække mål. Dette kan være nyttigt, når der er stor forskel i styrke mellem holdene, som helt klart vil være mellem holdene i gruppespillets seks grupper. Du kan med fordel læse vores guide til handicapodds for at blive klogere på, hvordan det fungerer.

Over/Under odds

Over/Under odds (også kaldet O/U) giver dig muligheden for at spille på om det samlede antal mål scoret i en håndboldkamp vil være over eller under et bestemt antal. Dette kræver vurdering af holdenes offensive og defensive evner. Derudover skal du være opmærksom på, at der i håndbold ofte bliver scoret langt flere mål i anden halvleg end i første.

Halvleg/Fuldtid odds

Navnet på denne type odds er nærmest selvforklarende, for med halvlegs- og fuldtidsodds forsøger du at  forudsige resultatet ved både halvleg og slutningen af kampen. Dette kan naturligvis være mere udfordrende, men det er typisk også mere lukrativt. Hvis du tipper rigtigt, naturligvis.

Topscorer odds

Som navnet på denne type odds ret klart tilkendegiver, er det her du satser på, hvilken spiller der bliver turneringens topscorer. Du vil også kunne oddse på en topscorer i hver kamp fra gruppespil til finalen. Uanset hvilken kamp du vælger at spille på, skal du tjekke spillernes scoringsvaner og holdenes præstationer.

Unibet Se alle odds på EM Håndbold

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan får du succes med EM Håndbold betting

Der er en del ting, som du er nødt til at have styr på, før du kaster dig ud i at bette under EM i herrehåndbold 2024.

Vi har samlet en række råd, som kan hjælpe dig til at få mere succes med din betting på EM Håndbold for mænd. Naturligvis kan vi ikke stille dig garantier, men det vil næppe gøre nogen skade at følge nedenstående anbefalinger.

Analysér holdenes form

Brug forskellige nyhedsmedier til at følge med i og læse op på holdenes præstationer. Det kan du gøre både i forbindelse med optakten til turneringen og undervejs, mens gruppespillet er i gang og videre til mellemrunden, semifinalerne og finalen. Hvad bliver der sagt og skrevet om de hold, du har tænkt dig at bette på? Er de i god form? Har de vundet eller tabt mod stærke modstandere?

Vurdér skader og suspenderinger

Det er næsten umuligt for et håndboldhold at undgå skader og suspenderinger undervejs i en turnering som EM Herrehåndbold. Ligesom i andre sportsgrene kan skader have stor indflydelse på et holds præstation. Hold derfor øje med spillernes sundhed og helbredstilstand i løbet af turneringen.

I håndbold kan spillere blive udvist tre gange, før de får det røde kort og ryger helt ud af kampen. Det sker dog sjældnere, og spillere udelukkes typisk ikke i efterfølgende kampe. Men i løbet af en kamp kan suspensioner have en enorm indflydelse på kampen udfald.

Kendskab til spillernes styrker og svagheder

Vi kan ikke understrege det ofte nok: Jo bedre du kender et holds spillere, des bedre chancer har du for at få succes med dine bets. Sæt dig derfor grundigt ind i de enkelte holds nøglespillere, forstå deres styrker og svagheder, især dem fra dit favorithold – og modstanderne.

Dette vil hjælpe dig med bedre at kunne forudsige, hvordan de klarer sig mod modstanderne i gruppespillet, mellemrunden, semifinalerne og finalen. Ja, og i kampen om femtepladsen hvis du også spiller på den.

Studér tidligere indbyrdes opgør

Mange af deltagerlandene ved herrernes EM håndbold 2024 i Tyskland har spillet mod hinanden talrige gange, mens andre mødes for første gang. Du kan med fordel se eller læse op på tidligere kampe mellem de konkurrerende hold i de kampe, som du overvejer at oddse på.

Nogle hold kan have en historisk fordel over andre. Andre hold havde måske en dykkende formkurve ved Golden League, men er nu på vej tilbage i topform.

Følg nyheder og ekspertanalyser

Hold dig grundigt opdateret med de seneste nyheder og ekspertanalyser fra EM i herrehåndbold 2024. Dette kan give dig indsigt i faktorer, som meget muligt kan påvirke kampresultaterne. Det kan være hold, der har fået ny landstræner, nøglespillere tilbage på holdet efter skader eller andet.

Et land har måske fået ødelagt deres forberedelser, mens andre har revolutioneret deres spilsystem. Lyt til eksperterne, de har ofte nogle brugbare indsigter. Vi bringer naturligvis vores bud på kampudfald i vores optakter til årets EM-kampe.

Sats på de bedste hold

Danmark er jo altid en af favoritterne til at vinde EM i herrehåndbold, så det er altid en god idé at følge med i deres kampe og se, hvordan de klarer sig.

Nye spillere på et hold

Der er altid nye spillere, der kommer frem på den internationale scene, så det er vigtigt at holde øje med de nye spillere, der kan være med til at gøre et eller flere hold til en overraskelses kandidat.

Giv underdogs en chance

Det kan være fristende at satse på favoritterne, men det kan også være meget risikabelt. Men især i gruppespillet kan det være mere rentabelt at satse på underdogs, for store overraskelser sker ofte tidligt i turneringen.

Vær opmærksom på turneringsdynamik

I enhver turnering som EM håndbold vil der være uforudsigelige elementer. Det kan være forhold omkring en af arenaerne. Det kan være publikums opbakning eller mangel på samme. Som regel er gruppespillet præget af stor nervøsitet, både blandt debutanter og garvede favoritter.

I mellemrunden kan det tætte kampprogram tære på flere af spillerne. Og når vi er fremme ved semifinalerne, vil nerverne atter gå ind og blive en væsentlig faktor. Hold øje med, hvordan holdene tilpasser sig turneringens progression.

Der gives ingen garantier for betting succes

Uanset hvor slavisk du vælger at følge vores og andre betting tips, er det vigtigt at huske, at ingen betting strategi garanterer dig succes. Man kan være nok så grundig i sine analyser, men det kræver også en god portion held, hvis man vil vinde med sine EM-odds.

Danmarks muligheder for at vinde guld

Danmark er som nævnt altid en af favoritterne til at vinde medaljer ved mændenes EM Håndbold mesterskaber. Det er bestemt også tilfældet i 2024. Danmark har et stærkt hold med en god blanding af erfarne og unge spillere. Mikkel Hansen er stadig en af verdens bedste håndboldspillere, og han vil være en vigtig brik for det danske landshold, hvis vi skal vinde EM Håndbold 2024 i Tyskland.

Der er dog også andre hold, der kan være med i kampen om guldet. Frankrig har et stærkt hold, hvor mange af nøglespillerne er i topform. Spanien er også en af favoritterne, og de har et stærkt angreb, som er en trussel mod ethvert forsvar. Derudover må vi ikke glemme Sverige, de forsvarende europamestre, som helt sikkert vil gøre alt for at bevare deres plads på den europæiske håndboldtrone.

Hvis Danmark vinder guld ved EM i herrehåndbold 2024, kan de bryste sig af at være både verdensmestre og europamestre. Det har ingen herrelandshold præsteret før.

Unibet Odds på Danmark som vinder af EM Håndbold

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakere med odds på EM Håndbold 2024

Vil du oddse på EM Håndbold 2024? Så kan du gøre det hos stort set samtlige bookmakere i Danmark. Vi har samlet en oversigt over lige præcis de bettingsider, som vi er mest begejstrede for, og som samtidig tilbyder EM Håndbold odds. Tag et kig og se om ikke du kan finde en, der er noget for dig.

 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
 • Hurtig udbetaling
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med Trustly
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 = 1.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Boosted odds
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med MobilePay
Total bonus
500 DKK

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
100 DKK

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Tilbyder spreadbetting
 • Bredt udvalg af odds
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal og spil for op til 1.000 kr. og få 100% i bonus fordelt på op til 4 freebets | Kun nye spillere | Kun første indbetaling | Maks. bonus: 4 x 250 kr. | Gennemspil indbetaling 1 gang til minimum odds 1,50 | Freebets udløber 30 dage efter tildeling | Eksempel: Indbetal og spil for 1.000 kr. til odds 1,50 og få 4 x 250 kr. i freebets

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Handl med odds
 • Velfungerende app
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Få refunderet op til 500 kr. i dine første 5 uger på Betfair Spillebørs | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDKNLR | Refundering op til 100 kr. hver uge i de første 5 uger efter oprettelse | Kun nettotab refunderes

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Betal med MobilePay
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
1.000 DKK

Spil op til 1.000 kroner og få et freebet af samme værdi op til 1.000 kroner | Kun nye spillere | Min. indbetaling og indsats 100 kr. | Min. odds 1,8. | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 60 dage efter første indbetaling | Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Velfungerende app
 • Bredt udvalg af odds
 • Officiel Europa League-partner
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Boosted odds
 • Velfungerende app
Total bonus
500 DKK

Registrer dig og få op til 500 kr. i bonus. Omsæt indbetalingen en gang på en kupon bestående af mindst to kampe med min. odds 1,50 hver. Freebet udbetales i form af 100 kroner pr. uge i op til fem uger afhængigt af indskuddet.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Bredt udvalg af odds
 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Velfungerende app
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
100 DKK

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+