Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Shaktar Donestk vs Sevilla (Europa League)

Vi spiller: Shaktar Donetsk: Odds 2.60 (set hos bet365)

Kampstart: Torsdag d. 28/4 kl. 21.05

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Shaktar kan drille de regerende mestre fra Sevilla

Sevilla gæster i aften L’Viv Arena i den første Europa League-semifinale mod Shaktar Donetsk, hvor der venter de dobbelte Europa League-mestre en svær opgave. Europa League bliver formentlig Shaktars eneste chance for at vinde et trofæ i år, da holdet p.t. er syv point efter Dynamo Kiev i den ukrainske liga, og Shaktar har været formidable i Europa i denne sæson, hvor det er blevet til sejre i de fem seneste Europa League-kampe.

Både Shaktar og Sevilla startede årets europæiske kampagne i Champions League, men her måtte Shaktar se sig henvist til tredjepladsen, overgået af Paris St. Germain og Real Madrid, i Gruppe A, mens Sevilla tog tredjepladsen efter Manchester City og Juventus i Gruppe D. Derfor blev det i stedet til en plads i Europa Leagues knockout-fase, hvor begge klubber har lagt alt modstand ned på vejen til semifinalen.

Shaktar Donetsk eliminerede først Anderlecht med 4-1 samlet i 1/8-finalen, hvorefter Braga blev slået med 6-1 samlet i 1/4-finalen. De to hjemmekampe blev vundet med hhv. 3-1 og 4-0, og der tegner sig et billede af et hjemmestærkt ukrainsk mandskab.

Samtidigt er Sevilla ikke inde i en specielt god stime, for hjemme i Spanien har Sevilla blot vundet én af de seks seneste kampe, hvoraf fire er tabt. Desuden meldes Michael Krohn-Dehli, Benoit Tremoulinas og Marco Andreolli ude med skader, mens Kevin Gamiero og Vitolo mangler kampform. Shaktar er derimod kun uden venstreback Azevedo, og hjemmeholdet forventes altså at kunne stille i tæt på stærkeste opstilling.

Sevillas vej til semifinalen gik via Basel i 1/8-finalen og sidenhen en dramatisk sejr efter straffesparkskonkurrence mod Athletic Bilbao i kvartfinalen.

 

Dagens Spilforslag

Begge mandskaber har en god chance i dette opgør, men Shaktar har været umedgørlige på hjemmebane i Europa, og det ligner en svær opgave for et skadesramt og formsvagt Sevilla-mandskab. Kampen kan uden tvivl svinge begge veje, men vi tror alligevel mest på sejr til hjemmeholdet, som skal sikre sig et godt udgangspunkt før returopgøret i Spanien.

Sevilla kan leve med et spinkelt nederlag, da man stadig har chancen for at afgøre sagerne hjemme i Andalusien.

Vi spiller Shaktar-sejr til odds 2.60 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Shaktar Donetsk vs Sevilla

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Shaktar Donetsk vs Sevilla.

 

Indlæser...
Indlæser...

 

bet365-580x330