Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Freiburg vs Karlsruhe (2. Bundesliga)

Vi spiller: Freiburg -1: Odds 2.75 (set hos bet365)

Spilstop: Mandag d. 21.03. 2016 kl. 20.15

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Freiburg har kursen sat mod oprykning

Freiburg kan med en sejr her overtage førstepladsen på en bedre målscore end det nuværende tophold RB Leipzig, mens Karlsruhe ligger midt i tabellen og realistisk set nok hverken kan nå det ene eller det andet i denne sæson.

Freiburg har været gode hjemme i hele sæsonen, hvor man er 9-2-2 for 13 kampe, og formkurven fejler bestemt heller ikke noget, for Freiburg har nemlig vundet de fem seneste kampe i streg. Blandt andet blev topholdet Red Bull Leipzig sat til vægs i den seneste hjemmekamp, hvor Freiburg vandt 2-1.

Karlsruhe har været inde i ok stime uden dog at imponere, hvor det kun er blevet til én sejr i de sidste fem kampe. Til gengæld har man hentet tre uafgjorte og kun tabt én, så helt katastrofalt ser det ikke ud for Karlsruhe, som dog kun har scoret ét mål i de sidste tre kampe. Det ene mål sikrede tre point ude mod Fortuna Düsseldorf, og derudover har man spillet to gange 0-0 på hjemmebane i de seneste par kampe.

Karlsruhe er 5-2-6 på udebane i denne sæson, hvor man blot har lavet 11 mål i 13 kampe, og det er svært at se hvordan Karlsruhe skal kunne besejre et formstærkt tophold på udebane her.

 

Dagens Spilforslag:

Vi spiller Freiburg-sejr med handicap 0-1, så der er gevinst hvis Freiburg vinder med mindst to mål i kampen. Det får vi odds 2.75 på hos bet365, hvilket virker som et fornuftigt odds.

Kampen vises på EuroSportDK.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Freiburg vs Karlsruhe

bet365 har odds på Freiburg vs Karlsruhe, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser...

 

Indlæser...

 

bet365-580x330