Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Manchester City vs Tottenham (Premier League)

TV: TV3 Sport 2

Vi spiller: Tottenham: Odds 3.60 (set hos Bet365)

Kampstart: Søndag d. 14.02.2016 kl. 17.15

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Kan City rejse sig efter sidste uges lussing?

Det var en alvorlig streg i regningen for Manchester City, at Leicester kom til City of Manchester Stadium og sejrede med 1-3 i sidste spillerunde. City skal tilbage på sporet med en sejr her, men i vejen står formstærke Tottenham Hotspurs som går ind til kampen med fem sejre i streg. De seneste fire Premier League-kampe er alle blevet vundet, ligesom også FA Cup-kampen mod Colchester blev vundet med 1-4 på udebane.

Tottenham har spillet ude i fire af de fem sejre, hvor man også har slået Leicester med 0-2 i FA Cup’en samt Crystal Palace og Norwich med 1-3 og 0-3. Senest blev det til 1-0 hjemme mod Watford.

Tottenham har længe lignet en seriøs outsider til Premier League-titlen i år, og mens Spurs ser ud til at være i mesterskabsform i øjeblikket, ser det altså mindre skarpt ud hos City.

Godt nok har City vundet 0-4 ude mod Premier Leagues bundhold, Aston Villa, i FA Cup’en, men samtidigt har man kun vundet to af de seneste fem Premier League-kampe. Måske lider Manchester City stadig en del under de mange skader, holdet har været ramt af gennem sæsonen, for det ligner et Manchester City-hold der leverer på 80-90% af normalen. Mens man med rette kan sætte spørgsmålstegn ved Man Citys formkurve på det seneste, er der ingen tegn på slinger i valsen hos Christian Eriksen og co. i London.

Tottenham er ydermere 6-5-1 på udebane i denne sæson, med en imponerende målscore på 22-10. Manchester City er selvfølgelig også stærke hjemme, hvor man har sejret i ni ud af 13 kampe, men således også tabt tre og spillet én uafgjort.

Da de to hold mødtes tidligere på sæsonen på White Hart Lane i London, vandt Tottenham med overbevisende 4-1.

 

Spilforslag

Vi tror det bliver til endnu et nederlag til Manchester City her. Leicester udstillede i sidste weekend nogle store mangler i Citys forsvar, og med Tottenhams velsmurte angrebsmaskine, kan der vente en deja-vu weekend for City som vil lede tankerne hen på sidste weekends nederlag til Leicester. Det skal nok lykkes for City at score i dette opgør, men vi tror Tottenham laver flere.

Vi spiller Tottenham til odds 3.60 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Manchester City vs Tottenham

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Manchester City vs Tottenham.

 

Indlæser...

 

Indlæser...

 

bet365-580x330