Betfair_odds-5-paa-man-united-vs-derby

Det går ikke just super godt for Manchester United og Louis van Gaal i disse dage, og det kan du nu lukrere på til De Røde Djævles næste kamp, fredag aften kl. 20.55. Her møder Manchester United Derby County på udebane i FA Cup’en, og trods Uniteds seneste kavalkade af elendige resultater, er det stadig Man United som er favorit til kampen. Alligevel er Betfair klar med et ekstra højt odds 5.00 på Manchester United mod Derby.

Hos Betfair er der normalt odds 1.95 på Man United i dette opgør, men nye Betfair-spillere kan spille United til odds 5.00, og ovenikøbet få indsatsen tilbage som et free bet, hvis United ikke vinder.

Nye kunder hos Betfair kan spille op til 100 kr. på det forhøjede odds på Man United, men man skal huske at bruge promo-koden ZSKCWV, når man åbner sin nye Betfair-konto.

Det er ikke hver dag man får muligheden for at spille på Man United til odds 5.00, og da slet ikke, når modstanderen hedder Derby County fra den næstbedste engelske række.

 

Spil Man United til odds 5.00 her >>

* Optjen også op til 1000 kr. i free bets (r/v gælder)

 

Sådan fungerer det forhøjede odds på Man United

Du kan maksimalt spille 100 kr. til det forhøjede odds, og tilbuddet gælder som nævnt kun for helt nye kunder, som har oprettet sig med promokoden ZSKCWV.

Gå til Betfairs sportsbook (bemærk Betfairs spillebørs ikke tæller med i dette tilbud) og spil op til 100 kr. på sejr til Manchester United mod Derby til det normale odds.

Vinder du på dit væddemål, får du udbetalt gevinsten fra det almindelige odds (nu 1.95) kontant, mens den overskydende gevinst op til odds 5.00 udbetales som free bets.

Vinder United derimod IKKE kampen, får du din indsats (op til 100 kr.) retur som ét free bet.

OBS: Som ny kunde får du også muligheden for at optjene op til 1000 kr. i free bets i din første tid som Betfairs-spiller. Her får du et 200 kr. free bet for hvert femte singlespil á mindst 100 kr. Læs mere om det, og spil på United til odds 5.00 vs Derby County i FA Cup’en herunder.

 

Spil Man United til odds 5.00 her >>

* Optjen også op til 1000 kr. i free bets (r/v gælder)

 

betfair-580x330