håndboldDagens kamp står i håndboldens tegn. De danske håndboldherrer tager imod spanierne.

I fodbold er spanierne altdominerende uanset hvordan man vender og drejer det… Sådan er det ikke i håndbold, men de er stadig en stor håndboldnation med Real og Barcelona. I dag er det EM i Beach Håndbold og det kan vi ikke prale med at være kloge på herinde på odds.dk…

Hos odds.dk beskæftiger vi os mest med fodbold og derfor ved vi heller ikke så meget om dagens kamp. Det skal dog ikke afholde os fra at se den i tv – og heller ikke fra at have en mening. Det er landskamp og der er hele landet som tradition landstrænere. Og selvfølgelig holder man med de danske farver. Det er sommer, det er sol og det er søn- øøhhh tirsdag… 2 ud af 3 er ikke dårligt.

Mikkel Hansen spiller til hverdag i spansk håndbold og det er der efterhånden rigtig mange andre danskere, der gør. Måske har Spanien bedre klubhold end Danmark, men så længe, at vi er gode nok til at komme på deres klubhold, så behøver deres spillere jo ikke nødvendigvis være bedre end vores. Så som i alle sportsgrene, så kipper vi med flaget og holder med de rød/hvide i dag. Det behøver ikke betyde noget for dagens kamp, nu det drejer sig om Beach Håndbold, men vi har helt ærligt ikke så meget viden at bidrage med. Det er dog garanteret en supersjov sportsgren at se på, så bor man i Randers, så ville jeg da helt sikkert slå et smut ned forbi. Vi har jo brasilianske temperaturer for tiden, så det er kun fedt, at vi kan have vores egen Copa Cabana midt i Randers.

Skal man tro på bookmakerne, så er de tilsyneladende ikke enige i, at klaphatten og de danske farver triumferer i dag.. Det er måske fair nok, for det er trods alt ikke Skjern og Bjerringbro, der er i finalerne i de europæiske turneringer hvert år, men mere Real og Barcelona.

Vi har fra odds.dk’s side kun fundet Danske Spil’s odds, men alting behøver heller ikke være så seriøst, så lad os bare hygge os med dem. Vi køber en is og holder indsatserne nede og nøjes med et lirbet på kampen.

Danmark-Spanien:

Danmark: 2.25 hos Danske Spil
Spanien: 1.50 hos Danske Spil

Kampen kommer på TV3 Sport 1 kl 17:00 i dag.

Dagens spilforslag:

Der er ingen tvivl. Uanset hvilken sportsgren, vi snakker om, så kan vi ikke spille mod det danske landshold. Naturligvis vinder Danmark i dag. Hvem kan være i tvivl om det?

Danmark vinder til odds 2.25 hos Danske Spil

Hitrate: 1/5 = 20%
Samlet indsats: 5
Samlet gevinst: -3
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 40%

Se alle de bedste odds på Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov

Se hvor du kan få det bedste Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov live stream