Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Barcelona vs Roma (Champions League)

Vi spiller: Barcelona (-3): Odds 4.50  (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 24/11-2015 kl. 20.45

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Odds-optakt: Barcelona vs Roma

Barcelona er så godt som sikret videre avancement i Champions League i år, og behøver faktisk ikke mere end uafgjort i aften mod Roma for at sikre sig billetten videre. Men hjemmepublikummet på Camp Nou forventer angrebsfodbold fra de lokale helte hver gang, og Barcelona vil selvfølgelig gå efter alle tre point på hjemmebanen.

Barcelona var senest i kamp i lørdagens El Clasico mod Real Madrid, hvor Barcelona chokerede alt og alle med en gigantisk 0-4 sejr på Bernabeu. Før den kamp havde Madrid blot indkasseret ét mål på hjemmebane i sæsonen (inkl. Champions League), men takket være en vanvittig flot præstation af trioen Iniesta, Neymar og Suarez, blev Madrid kørt fuldstændigt over i egen hule.

El Clasico bød på comeback til Messi, som dog ikke var helt i topform efter to måneders skadepause. Han forventes at få tæt på fuld spilletid mod Roma i aften, og Messi er da også allerede favorit til at score kampens første mål hos Bet365.

 

Roma går efter sejren på Camp Nou

Roma ser ikke ud til at kunne spille målfattige kampe for tiden. I de to seneste Champions League-opgør mod Leverkusen blev det 4-4 og 3-2, og så sent som i weekenden spillede Roma 2-2 mod Bologna i Serie A.

Kigger man på Romas statistik i Serie A, har man også lukket dobbelt så mange mål ind i sæsonen, som de øvrige hold i toppen af rækken. Heldigvis for Roma har man nydt godt af en velsmurt offensiv, som har banket masser af mål ind i kampene i år. Der er tvivl om Totti og Gervinho til opgøret, hvilket vil være et stort tab for Roma, men det afholder ikke Romas træner fra at blæse til angreb.

Romas træner er citeret i den italienske presse for at sige, at mens Barcelona kan nøjes med ét point, så betyder det ikke ret meget om Roma taber eller spiller uafgjort. Faktisk kan Roma kun for alvor bruge en sejr til noget, og derfor har Roma træner Rudy Garcia også udtalt, at man går efter sejren på Camp Nou.

 

Dagens Spilforslag

Når Roma – vis forsvar allerede har vist sig umådeligt gæstfrit i hele sæsonen – blæser til angreb forventer vi, at Barcelona får masser af plads at boltre sig på. Derfor tror vi udfaldet bliver en storsejr til Barcelona.

Vi spiller Barcelona (-3) til odds 4.50 hos Bet365. Et atypisk stort handicap-spil, men det lugter altså af øretæver til romerne i aften.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Barcelona vs Roma

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Barcelona vs Roma

 

Indlæser...

 

Indlæser...

 

 

bet365-580x330