888 giver boostede odds på Minsk-derby

Nye spillere hos 888sport tilbydes stærk boostede odds på den hviderussiske fodboldkamp mellem Minsk-klubberne FK og Dinamo. 888sport tilbyder odds 10 på Dinamo. Der er hele odds 20 at hente på FK Minsk. Den hviderussiske liga er den eneste i Europa, hvor der spilles fodbold. Den startede sidste weekend og ser alt ufortrødent ud til at fortsætte. I sidste uge slog FK Minsk oprykkerne Belshina Bobruisk med 3-1. Dinamo led derimod et pinlig 1-0 nederlag på hjemmebane mod en anden oprykker – Rukh Brest. En sejr er derfor et krav for den stolte hviderussiske storklub.

 

 

Spil på Minsk-derbyet hos 888

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Minsk-opgøret

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem FK Minsk og Dinamo Minsk
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om FK eller Dinamo vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Minsk-kampen

Hjemmeholdet FK Minsk har som nævnt fået en god start på sæsonen. En 3-1-sejr på udebane mod Belshina Bobruisk sikrede en perfekt start på sæsonen. Belshina Bobruisk vandt den næstbedste række sidste sæson. Dinamos banemænd Rukh Brest rykkede op via play-off efter at være sluttet på tredjepladsen i ligaen. Der er derfor maksimalt pres på Dinamo. FK Minsk er langt fra nogen ønskemodstander. De viste sig nemlig gennem sidste sæson at være yderst imponerende på hjemmebane.

Derfor vinder FK Minsk

FK Minsk fik sidste sæson hentet 28 point i 15 hjemmekampe. Det var samme antal som Dinamo. Dinamo sluttede dog som nummer fire i Premier League, mens FK Minsk sluttede helt nede på 10.-pladsen. Årsagen til dette er, at FK Minsk blot fik skrabet sølle otte point sammen i deres udekampe. Det vidner naturligvis om, hvor vigtige hjemmekampene er for dem. I denne sæson har de endda allerede lagt ud med at vinde en udekamp. Dermed er de faktisk oppe på samme antal som sidste år.

Dinamo Minsk var i sidste sæson ganske gode på udebane, hvor de hentede 22 point. Dette opgør fandt interessant nok også sted i anden spillerunde sidste sæson. Her sluttede det med en nulløsning. Den dårlige start, som de fik på  denne sæson i sidste uge må dog ventes at have påvirket Dinamo Minsk. Derfor tror vi, at de får det svært mod bysbørnene FK Minsk, og at FK Minsk trækker det længste strå. Det giver som sagt boostede odds 20 hos 888sport, hvis det bliver tilfældet.

 

 

Spil på FK Minsk hos 888

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende tiltænkt nye spillere hos 888sport. Du skal være opmærksom på, at der skal stå minimum 70 kroner på din spilkonto for, at du er i stand til at tage del i kampagnen. Du skal bruge dit første spil på at spille på fodboldkampen mellem FK Minsk og Dinamo Minsk. Der skal her være tale om et pre-match væddemål. Live væddemål er ikke gældende i kampagnen. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner, hvis du skal være med i kampagnen. Andre væddemål vil ikke resultere i odds boost. Der kan ikke foretages indbetaling med Neteller eller Skrill/Moneybookers i forbindelse med dette tilbud. Du kan skal desuden være opmærksom på, at det ikke er tilladet at gøre brug af cash-out-funktionen eller boost billetter i forbindelse med kampagnen. Du kan heller ikke ikke bruge “luk væddemålet.” Dette tilbud kan ikke kombineres med øvrige væddemål.

Hvis du vinder på dit væddemål, vil din gevinst blive udbetal inden for 72 timer af kampens afslutning. Du skal herefter gennemspille din bonus seks gange. Dette skal ske til minimum odds 1,50. Din bonus kan udelukkende omsættes ved spil på sportsvæddemål. Du skal have foretaget dit kvalificerede væddemål inden for 90 dage af din kontos registrering. Dette tilbud vil kun være tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som ønsker at gøre brug af dette. Kampagnen er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport har ret til at begrænse kunders ret til at deltage ved hvilken som helst kampagne eller tilbud. 888sport forbeholder sig desuden retten til at tilbageholde en hvilken som helst bonus samt gevinster vundet på disse, hvis bonussen er fejlagtigt krediteret, eller hvis der er tegn på misbrug af tilbuddet. 888sport kan desuden suspendere, modificere eller aflyse kampagnen i hvilket som helst stadie uden foregående meddelelse.