Få et 100 kr. free bet hver gang der bliver scoret i Silkeborg – Frederica

NordicBet Ligaen er tilbage i fuld effekt, og på søndag støder Silkeborg IF og FC Fredericia sammen på JYSK Park klokken 13:45. Nye kunder som spiller 300 kroner eller mere på opgøret til mindst odds 2,00 hos Mr Green modtager et 100 kroner free bet, hver gang der bliver scoret et mål. Da disse free bets ikke er underlagt noget som helst omsætningskrav, og du stadig kan modtage deres velkomstbonus, må man virkelig sige, at der er tale om et godt tilbud.

 

Tilmeld dig kampagnen hos Mr Green

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal ikke anstrenge dig særlig meget for at tilmelde dig denne kampagne. Bare følg disse fem simple trin og så er det overstået på et par minutter.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto og indbetal mindst 300 kroner
  4. Spil mindst 300 kroner på SIF-FCF til odds 2,00 eller højere
  5. Få et 100 kroner free bet hver gang der bliver scoret

Hvis du trykker på linket eller den grønne knap foroven, så sender vi dig direkte videre til Mr Greens kampagneside. Derinde kan du læse meget mere om tilbuddet. Når du er klar, skal du trykke på “Tilmeld dig!”. Herefter handler det sådan set bare om at udfylde dine personlige oplysninger, oprette en bookmakerkonto og indsætte mindst 300 kroner på siden. Du modtager i øvrigt et free bet i velkomstbonus på samme størrelse som dit indskud, hvis din indbetaling er mellem 150 og 500 kroner.

Når det er gjort, mangler du sådan set bare at spille 300 kroner på et væddemål til odds 2,00 eller højere i opgøret mellem Silkeborg IF og FC Fredericia. Så snart dit væddemål er placeret, kan du læne dig tilbage i sofaen og håbe på det bliver en målrig kamp. Mr Green giver nemlig et free bet på 100 kroner hver evig eneste gang, at der bliver scoret på JYSK Park.

 

Hvad skal jeg spille på?

Noget af det vigtigste ved et tilbud af denne slags er selvfølgelig, at dit 300 kroners væddemål går hjem. Derfor vil vi forsøge at komme med vores bedste bud på et godt spil til odds 2,00 eller højere. Tager man et kig på NordicBet Ligaen-tabellen, så kan man hurtigt se, at der er tale om et topopgør. Værterne er således placeret på en delt førsteplads. Gæsterne har dog kun to point mindre på en delt tredjeplads. Da vi har ekstremt svært ved at pege på en vinder, så holder vi os langt væk fra 1×2.

Til gengæld har silkeborgenserne en brandvarm striker i Ronnie Schwartz. Vi føler os rimelig overbeviste om, at han får netmaskerne til at blafre. Den tidligere Randers-bomber har nemlig garnet 12 gange i 15 optrædener for klubben. Han var senest på pletten den 3. marts i 3-1-sejren over FC Roskilde på eget græs.

Derfor anbefaler vi at spille på, Ronnie Schwartz scorer i kampen hos Mr Green.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Dette tilbud er gældende indtil søndag den 17. marts klokken 13:45, men er kun tilgængeligt for folk som endnu ikke har indsat penge hos Mr Green. For at kvalificere dig til tilbuddet skal du spille mindst 300 kroner til odds 2,00 eller højere på opgøret mellem Silkeborg IF og FC Fredericia. Herefter vil du modtage et 100 kroners free bet, hver gang at der bliver scoret.

Free bets bliver krediteret din konto senest 72 timer efter kampen er slut. Disse free bets er ikke underlagt noget omsætningskrav, hvilket vil sige, at du kan udbetale eventuelle gevinster fra dem kvit og frit. Du kan dog ikke gøre brug af dette tilbud, hvis du indbetaler penge med Skrill/Moneybookers eller NETELLER.

 

Tilmeld dig kampagnen hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green