Der har i de senere år været meget mediedækning på den danske 1. division, og det har betydet langt flere kampe i TV.

Selvom 1. division ikke er den største og bedste liga i Danmark, og ofte står i skyggen af Superligaen, så er det alligevel en række, som TV3 Sport til tider sender kampe fra. Særligt når større klubber med mange fans lider en skæbne i 1. division, som f.eks. AGF har gjort det i tre omgange, er dækningen af 1. division i TV markant.

Herunder kan du se, hvilke 1. divisions-kampe, der bliver vist i TV i den kommende tid.

bet365 Odds på 1. division hos bet365 nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

1. division TV-program

Indlæser…

Livestream 1. division

Mange forskellige bookmakere tilbyder gratis livestream til sine kunder, hvis man har penge stående på spillekontoen. Det er et super fedt tilbud, som man ligeså godt kan have i baghovedet, når man vil se gratis sport på nettet.

Viasat har rettighederne til 1. division

Leder man efter et lovligt livestream til de danske 1. divisionskampe, er der reelt kun én mulighed.

Det er nemlig Viasat der ejer rettighederne til 1. division, og derfor kræver det, at man er betalende kunde hos ViaPlay for at se livestream fra 1. division.

Det koster 339 kr. om måneden at få adgang til Viaplays store sportspakke, men så kan du selvfølgelig også se masser af fodbold udover den danske 1. division.

Se kampe fra Premier League, Champions League, Superligaen og meget mere direkte på dit TV, computer, tablet eller mobilen uanset hvor du befinder dig, og livebet på kampene hos din foretrukne bookmaker.

Støt dine lokale helte!

Her på Odds.dk elsker vi fodbold og ved hvor fedt det kan være at se en god kamp i TV, men vi ved heldigvis også, at det ofte er meget federe at se bold live på stadion.

I 1. division dukker mange tilskuere op til kampene rundt omkring i landet hver uge, og det gør de selvfølgelig også selv om kampene bliver vist i TV. Vi vil gerne slå et slag for den danske fankultur, og opfordrer selvfølgelig alle fans – særligt dem i 1. division – til at møde op på stadion så ofte som muligt og bakke op om de lokale helte.

At 1. divisionsfodbold stadig kan skabe rammerne for en intens tilskuer-oplevelse bevidnede Vejles fans blandt andet gang på gang i sidste sæson, og de øvrige gange klubben har været i 1. division i nyere tid.

NordicBet Spil på 1. division hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+