Hvis man skal rykke op i Superligaen i næste sæson, er det kun Top2-pladserne som tæller for de forhåbningsfulde oprykningskandidater, og der kan blive tæt kamp om de eftertragtede billetter til Superligaen.

Vi har fået langt mere spændende og jævnbyrdige opgør efter 1. division er skåret ned fra 14 til 12 hold.

Ligaen vil efter 22 kampe deles i to halvdele á 6 hold i hver afdeling, og herefter spiller top 6-holdene så om oprykning, mens den nederste halvdel af tabellen spiller om at undgå at havne på de to nedrykningspladser.

Du kan se alle oddsene på vinderen af 1. division fra bet365 forneden. Oddsene opdateres automatisk, så du får altid et nemt overblik her.

Bookmaker is inactive

Odds på vinderen af 1. division

Indlæser…

Odds på oprykkerne til Superligaen

Meget tyder på, at vi få hård kamp om de to oprykningsplader. Som nævnt ventes nedrykkerne Lyngby og Horsens at føre an i kampen om pladserne. Lyngby har leveret overbevisende præstationer i sæsonstarten og indtager førstepladsen efter 5 sejre og en enkelt uafgjort kamp i de første 6 spillerunder.

Horsens har imidlertid ikke imponeret i deres første kampe og der kan være lang vej tilbage til Superligaen.

Det skal også blive interessant at følge FC Helsingør, som er kommet stærkt fra land i denne sæson, men Fredericia har lagt sig lige i hælene af Lyngby og der er også stadig ubesejrede efter de første 6 spillerunder.

Spilforslag til 1. division

Sidste år var der mange, der pegede på på både Viborg og Silkeborg som oprykningskandidater, mens de fleste også havde Esbjerg blandt favoritterne.

Den forudsigelse endte da også med at holde stik, da de tre klubber endte på de tre øverste pladser. I år ser det ud til, at der er flere om buddet. Der er som nævnt kun to hold, som ender med at rykke op i 2020/21.

De store favoritter er nedrykkerne Lyngby, hvor man lige nu blot kan hente odds 1,12 for Lyngby havner i top2, mens der tilbydes odds 1,72 for Lyngby tager førstepladsen i denne sæson. Det er lykkes Lyngby at forstærke defensiven med den erfarne Andreas Bjelland, der er skiftet fra storklubben FC København. Bjelland kan blive en vigtig brik som forsvarsgeneralen.

Horsens skuffede også i Superligaen i sidste sæson, men de er også blandt oprykningskandidaterne. Det er imidlertid kun blevet til 10 point til Horsens i de første 6 spillerunder, hvilket betyder at vi nu kan få odds 3,40 for Horsens ender i Top 2.

Med Esbjerg i dyb krise ligner det et fristende odds for at Horsens vender tilbage til Superligaen.

bet365 Odds på Silkeborg som vinder af 1. division

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

De andre oprykningskandidater fra 1. division

Til trods for at vi peger på Lyngby og Horsens som vores favoritter er der som nævnt bestemt også andre hold, som står med gode kort på hånden, når det gælder fordelingen af de to oprykningspladser.

FC Helsingør

I sidste sæson sluttede FC Helsingør på 4. pladsen og håber på mere end Der er stor erfaring i Helsingør-truppen med erfarne profiler som den tidligere Randers og Lyngby-spiller Kasper Enghardt i forsvaret, keeper Kevin Stuhr-Ellegaard og angriber Jeppe Kjær.

De sluttede både stærkt af i sidste sæson og er startet denne sæson på imponerende vis med 4 sejre og en enkelt uafgjort.
Så FC Helsingør står lige nu som farlig udfordrer til at snuppe en Top2-placering.

Odds på FC Helsingør som vinder af 1. division

FC Fredericia

I de seneste sæsoner er det lykkes FC Fredericia at etablere sig som fast del af Top6 i 1.division, men de mangler dog lige at tage det sidste afgørende skridt for at sikre oprykning til Superligaen.

I denne sæson kan det måske endelig lykkes, da de har opbygget en stabil trup og fået en flot start på 2021/22-sæsonen med 4 sejre og 2 uafgjorte i de første 6 spillerunder.

Fredericia må dog alligevel ventes at få svært ved at slutte i top to i år, da der er stor konkurrence i et tæt felt.

Odds på FC Fredericia som vinder af 1. division

Kommer der nogle overraskelser?

Sidste sæson var Esbjerg favoritter til at rykke op, men de sluttede blot på 3.pladsen efter Viborg og Silkeborg på de to oprykningspladser. De var også regnet blandt oprykningskandidaterne før denne sæson, men intern kaos har kastet klubben ud i en krise, der kan ende med at klubbens projekt er tabt og de må starte forfra.

Tilliden mellem spillertrup og ledelse er væk efter Hyballa-skandalen. Det kan betyde, at en del spillere vælger at søge mod andre klubber i de kommende transfervinduer.

Sæsonens første 6 kampe har blot givet 2 point og Esbjerg indtager sidstepladsen. Det er nok for tidligt at afskrive alle chancer, men det kræver et mirakel-comeback, hvis Esbjerg kan spille sig op gennem tabellen og snuppe én af de to billetter til Superligaen.

Bookmaker is inactive

De sidste ti år top tre

Sæson123
2020/21Viborg FFSilkeborg IFEsbjerg fB
2019/20Vejle BKViborg FFFC Fredericia
2018/19Silkeborg IFViborg FFLyngby BK
2017/18Vejle BKEsbjerg fBVendsyssel FF
2016/17Hobro IKVendsyssel FFFC Helsingør
2015/16Lyngby BKSilkeborg IFAC Horsens
2014/15Viborg FFAGFLyngby BK
2013/14Silkeborg IFHobro IKLyngby BK
2012/13Viborg FFFC VestsjællandVejle Kolding
2011/12Esbjerg fBRanders FCVejle Kolding

Bookmaker is inactive