Optakt: Odds på Liverpool vs Stoke i Capital One Cup

Indlæser..

Tirsdag aften står som så ofte før i Capital One Cup’ens tegn i England, hvor det er blevet tid til semifinale-returopgøret mellem Liverpool og Stoke.

Den første semifinale blev spillet for tre uger siden, hvor Liverpool vandt 0-1 i Stoke. Liverpool har derfor mere end det ene ben i finalen forud for returopgøret, hvor dog stadig helst skal frem og score mindst ét mål.

Liverpool går ind til opgøret ovenpå en fuldstændig vanvittig 4-5 sejr ude over Norwich i weekenden, og med sidste uges underholdende 3-3 kamp mod Arsenal in mente, må man sige, Liverpool spiller underholdende kampe for tiden.

Se kampen mod Stoke i aften kl. 20.45 på 6’eren, og læs denne odds-optakt til Liverpool vs Stoke, hvis du har tænkt dig at spille lidt på kampen.

Odds på Liverpool vs Stoke hos Bet365 >>

 

Indlæser..

 

 

Odds-optakt: Liverpool vs Stoke

Det kan godt være Liverpool ikke ligger i toppen af Premier League denne sæson, men det er i hvert fald ikke kedeligt at følge De Røde fra Anfield i øjeblikket. Ser vi på de 5 seneste kampe i et vakuum, har Liverpool scoret hele 13 mål, og her trækker 0-1 skuffelsen hjemme mod Man United selvfølgelig ned i gennemsnittet på 2,6 mål pr. kamp.

Jürgen Klopps tropper er måske ikke de bedste til at forsvare sig, men der sker ting og sager i begge målfelter, når Liverpool er på banen. Senest Liverpool spillede hjemme var i FA Cup’en mod Exeter, som blev besejret i sikker stil med 3-0. Herefter drog Liverpool til Norwich i lørdags, hvor man på mirakuløs vis fik vendt et truende 4-3 nederlag til 4-5 sejr med to mål langt inde i overtiden.

Stoke havde en anderledes trist lørdag eftermiddag, hvor man hvor på besøg hos Kasper Schmeichel og Leicester City, som kunne sende gæsterne hjem med et 3-0 nederlag i bagagen. Før da spillede Stoke 0-0 hjemme mod Arsenal, og det er altså nu to kampe på stribe, hvor Stoke ikke har lavet mål.

Det skal der laves om på i dag, hvis man vil i Capital One Cup-finalen, og have chancen for at gentage triumfen fra 1972, hvor Stoke vandt klubbens eneste Capital One Cup-trofæ med en 2-1 sejr over Chelsea.

 

Spilforslag

Stoke har intet at tabe, og er pisket frem af banen, hvis man vil melde sig ind i kampen om finalebilletterne på ny. Stoke skal helst frem og score to gange og samtidigt afholde Liverpool fra at score, men det tror vi ikke vil lykkes.

Tværtimod tror at en offensiv satsning vil blive straffet af Liverpools sprudlende offensiv, som kommer til at lave et par kasser i aften.

Der er god værdi i handicap-odds på Liverpool, hvor Liverpool (-1) giver odds 2.63 netop nu hos Bet365.

Odds på Arsenal vs Chelsea hos Bet365 >>

 

bet365-580x330