Optakt: Odds på AaB vs OB

Indlæser..

For anden uge i træk er OB den ene halvdel af Superligaens fredagskamp, når turen går til Aalborg for at møde AaB. Begge hold lagde fra land med uafgjort i den første kamp i foråret, men bookmakeren Bet365 spår en sejr til AaB denne gang.

Bet365 giver odds 1.57 på AaB, mens der er odds 5.75 på OB og odds 4.00 på uafgjort. AaB er på andenpladsen i Superligaen med 35 point for 19 kampe, mens OB er placeret midt i feltet på syvendepladsen med 25 point, så der er vigtige point på spil for begge mandskaber. OB skal i gang med en sejr, hvis man vil hale ind på Europa-pladserne i toppen, mens AaB har brug for tre point for at hale ind på FCK i toppen af rækken.

Hvem snupper alle tre point fredag, når det går løs kl. 18.00 på Energi Nord Arena? Se odds på AaB vs OB hos Bet365 herunder, hvor du også kan læse vores optakt til AaB vs OB.

Odds på AaB vs OB hos Bet365 >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: AaB vs OB

FCM og FCK mødes torsdag aften i den udsatte kamp fra november, hvor stormen Gorm satte store dele af Danmark i skak. Resultatet af dét opgør er naturligvis ikke kendt endnu, men hvis FCM hiver alle tre point hjem på MCH Arena, kan AaB med en sejr over OB bringe sig á point med FCK på førstepladsen. Hvordan det går i Herning finder vi ud af i aften.

Læs også: Optakt: FCM vs FCK

Uanset resultatet i Herning, skal AaB selvfølgelig ud og hente tre point i hjemmekampen mod OB fredag aften, og på papiret ligner det også en svær opgave for fynboerne. AaB rundede efteråret af med fem sejre på stribe, og efter en række gode præstationer i træningskampene, tog man hul på foråret med en svær udekamp mod FCM. Her var AaB i vores optik uheldige med at måtte nøjes med ét point, for Onuachu var tydeligt udenfor straffesparksfeltet da Kenneth Emil Petersen trak ham i græsset. Alligevel blev forseelsen takseret til et forsøg fra 11-meter pletten, som Jakob Poulsen omsatte med stor sikkerhed. AaB viste gode takter gennem hele opgøret, og fik da også fortjent kæmpet sig tilbage på 1-1, som blev kampen slutresultat på Heden.

OB tog imod AGF i forårspremieren, hvor AGF chokerede alt og alle ved at bringe sig foran 0-2 inden pausen. I anden halvleg gik aarhusianerne dog kolde, og OB fik fightet sig tilbage til slutresultatet 2-2. Det var ikke prangende fodbold, vi var vidner til sidste fredag, fra OBs side, og der skal helt andre boller på den fynske suppe, hvis det skal blive til andet end en midterplacering for Striwerne i år.

OB er indtil nu 7-4-8 for sæsonen med en negativ målscore på 31-37 for 19 kampe, og det vidner i høj grad om OB’ernes skrantende defensiv, som AGF også udstillede et par gange i fredags. En lang skade til keeper Michael Falkesgaard var med til at ustabilisere OBs defensiv i efteråret, hvor fynboerne generelt lavede alt for mange fejl i forsvaret. Det har kostet mange mål imod OB, og klubben tog konsekvensen i vinterens transfervindue, hvor man hentede Sten Michael Grytebust til klubben fra Aalesund. Den nye keeper mangler stadig at bevise sig selv i OB, men det er formentligt et trin op ad stigen fra Maksym Koval som vogtede buret mod slutningen af efteråret og ikke just imponerede med sine præstationer.

 

Spilforslaget: AaB vinder sikkert mod OB

AaB har gang i at sammentømre en solid trup bestående af unge talenter, krydret med den rette mængde alder og erfaring på de helt rigtige positioner. Efter vores mening ligner AaB det bedste bud på en udfordrer til FCK i foråret netop nu, og vi har stor tiltro til, at AaB kan nedspille OB på eget græs. OB var alt andet end imponerende mod AGF – trods 2-2 – i sidste runde, hvorimod AaB viste gode takter mod et også godt spillende FCM mandskab i Herning.

AaB skal i gang med tre point her, og kun de færreste forventer en sejr til OB. Det gør vi heller ikke. I stedet spiller vi AaB -1 til odds 2.40 netop nu hos Bet365.

Odds på AaB vs OB hos Bet365 >>

 

bet365-580x330