Livebetting er en glimrende måde at bevare spændingen fra første til sidste fløjt. Hvis du er røget af på dine pre-match væddemål, kan du altid tjekke live odds hos din bookie og placere et nyt væddemål på kampen.

Når du livebetter har du nemlig muligheden for at placere væddemål på sportsbegivenheder efter de er startet, og du kan selvfølgelig også livebette fra mobilen eller din tablet, mens du ligger på sofaen og ser kampene i TV.

Herunder kan du se live odds på kampe der er i gang lige nu. Vi har valgt at fokusere på fodboldkampe, men besøg bet365 og se flere live odds fra alle store sportsgrene i verden.

 

Se live odds på fodboldkampe
Disse live odds leveres af bet365

Indlæser liveodds…

 

 

De bedste livebetting bookmakere

Med mobilernes indtog har livebetting aldrig været lettere, og bookmakerne har i dag et hav af mulige spil. Men hvilken bookmaker tilbyder så den bedste livebetting-platform og de højeste odds?

I nedenstående tabel har vi listet de bedste livebetting bookmakere i det danske marked.

 

Kæmpe udbud af væddemål på livebetting

Tager vi udgangspunkt i fodboldkampe er udbudet af væddemål på livebetting enormt stort. Mens kampen er i gang, kan du spille på hvem der scorer næste mål, hvem der får næste hjørnespark, om der falder flere gule og røde kort, hvem der vinder kampen, slutresultatet osv. osv. Listen er nærmest uendelig.

Desuden kan du spille livebetting fra din mobiltelefon, hvilket betyder, at selv hvis du sidder på stadion og ser dit favorithold spille, har du stadig muligheden for at spille helt frem til kampens sidste fløjt. Det giver selvfølgelig ekstra spænding hele vejen igennem kampen, og hvis du skulle falde af på et væddemål, giver live betting dig muligheden for at vinde det tabte tilbage – og mere til – ved at spille videre på kampen.

Derudover giver live betting dig muligheden for at spille på en kamp, selv om du ikke nåede at spille inden kampstart. Dermed er det slut med at gå glip af gevinster og ekstra spænding på en kamp, bare fordi du ikke nåede hjem til din computer inden kick off. Dét er årsagerne til, at live betting fortsætter med at vokse i popularitet hos spillere som ønsker lidt ekstra spænding på kampene.

Det er også værd at bemærke, at det selvfølgelig ikke kun er på fodbold at du kan live bette. Alle bookmakere tilbyder live betting på de fleste sportsgrene såsom fodbold, håndbold, ishockey, tennis, basketball, amerikansk fodbold, cykelsport osv. osv.

Ovenover finder du listen over de bedste bookmakere i Danmark, som alle tilbyder live betting til sine kunder.

 

Fordelene ved at livebette

Det har ikke alle dage været muligt at spille live betting hos bookmakerne, og det betød, at man skulle skynde sig at aflevere sin kupon inden kampen/kampene gik igang. Hvis du ikke nåede det, så var det bare ærgerligt, og så kunne du ikke vinde nogle penge den dag. I dag er det dog en helt anden sag, og der kan du livebette så meget som du overhovedet har lyst til. Du behøver ikke sidde klar fra kampstart, du kan faktisk bare vente til det 85, minut hvis du har lyst til det, før du placerer dit væddemål.

Livebetting har også betydet, at der er flere fordele for spillerne. I stedet for at placere dit spil inden kampen, har du nu mulighed for at afvente og se, hvordan de to hold spiller. Hvis hold A har bolden mest og du kan se, at der er optræk til en scoring, så kan du spille på, at de vil score det næste mål. Hvis du kan se, at det regner meget, og vejret gør det til umulige forhold at spille fodbold i, så bør du måske overveje den variant, der hedder at spille på under x antal scoringer.

Mulighederne er mange i live betting, og det er her, at spilleren har den største fordel i forhold til bookmakeren, da man kan følge kampen, og spille når man føler, at man har luret hvilken vej kampen går.