260x154_bet365Dagens Spilforslag: FA Cup. Cambridge United vs Manchester United. Manchester United vinder med asian handicap -2.0 til odds 1.87 hos bet365.

Dagen Spilforslag gik lige akkurat hjem i går, da Danmark besejrede Rusland ved VM i Herrehåndbold 2015 med tre scoringer. Danmark var ellers foran med hele otte mål ved pausen, men i 2. halvleg slap danskerne foden fra speederen, og så endte det med at blive tættere end nødvendigt. Kampen endte med en dansk sejr på tre mål, og det var lige præcis det, som vi havde brug for, for at få vores gevinst hjem.

I dag tager vi et kig på FA Cuppen, hvor vi endnu ikke har ramt et spil forkert i denne sæson, og det satser vi heller ikke på at gøre, når Manchester United skal gæste miniputterne fra Cambridge, der høster en tilstedeværelse i den fjerdebedste engelske række.

Vi så i seneste runde mod Yeovil fra League 1, at Louis Van Gaal ikke tager nogen chancer i ligacuppen. Premier League ser ud til at være et tabt mesterskab for Manchester United, og derfor skal der andre trofæer på hylden. Det kan komme i form af FA Cup trofæet, og derfor sparer Louis Van Gaal heller ikke spillere til dette opgør. Kampen mod Yeovil endte med en 0-2 sejr til Manchester United, der havde besvær med at få bolden i nettet. Det bør alt andet lige være niveauet lettere denne gang, og erfaringen fra kampen mod Yeovil vil være brugbar i dette match-up.

Manchester United vil nemlig få overladt alt spillet, mens Cambridge United spillerne vil pakke sig sammen og kæmpe heroisk, så længe de nu kan. Det har Manchester United næsten lige prøvet for en måneds tid siden, og den erfaring bør hjælpe til i dag. Vi forventer en pæn sejr til Manchester United, som skal være på mindst tre scoringer, men hvis den blot ender med en tomåls sejr, så får vi stadig indsatsen retur.