I dette afsnit går vi i dybden med de forskellige ryttere, der har en chance for at løbe med sejren. Vi ser på favoritten Wout van Arts chancer, outsiderne og selvfølgelig danskernes muligheder.

Favoritten – Wout van Aert

Efter hans fænomenale præstation i Tour de France kommer det næppe som en overraskelse for mange, at Wout van Aert er favorit på denne rute. Som han kørte i Touren ville han formentlig have været favorit på stort set hvilken som helst rute. Her var van Aert eminent hvad end der var tale om sidevind, bjerge eller massespurter. Han kunne med stor sandsynlighed have vundet den grønne trøje, hvis ikke han var bundet af sine pligter på Jumbo-Visma-holdet.

Hvis løbet skal afgøres i en spurt, vil Wout van Aert sidde med gode kort. Selv hvis de andre skulle forsøge at sætte ham på signingerne, får de svært ved det. Han viste i bjergene i Touren, hvor holdbar han er. Van Aert vandt desuden tidligere på sommeren Milano-Sanremo, som er et af sæsonen længste løb, så distancen bør ikke blive noget problem for belgieren.

Modsat en mand som Peter Sagan har van Aert også et enormt stærkt hold i ryggen. Han bliver støttet af folk som Greg Van Avermaet, Tiesj Benoot, Jasper Stuyven og Oliver Naesen. Det er med andre ord en stribe af verdens absolut bedste klassikerryttere. Deres mission må blive at holde tingene samlet, så van Aert kan spurte om verdensmesterskabet.

Hos bet365 får man odds 4,50 på, at van Aert vinder løbet.

 

 

bet365 Odds på Wout van Aert hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Outsiderne

Det er svært at udpege van Aerts største trussel, da resten af feltet er meget lige. Problemet er, at van Aert er hurtigere i spurten end alle de resterende ryttere, og det er derfor svært at gætte sig til, hvordan de resterende lande har tænkt sig at gribe løbet an.

Julian Alaphilippe

Hos bet365 vurderes franske Julian Alaphilippe til at være Sagans primære udfordrer. De udbyder således odds 6,50 på, at Alaphilippe vinder. Den 28-årige franskmand har ikke haft sin bedste sæson. Det er til trods for, at han blev nummer to i Milano-Sanremo, tre ved de franske mesterskaber, vandt en etape i Touren, hvor han desuden kørte tre dage i gult.

Det siger bare noget, som de tårnhøje forventninger, som Alaphilippes talent medfører. Den største bekymring omkring Alaphilippe er, at han så meget træt ud gennem de sidste halvdel af Touren. Spørgsmålet er, om han har nået at få restitueret på bare en uge.

Han vigtigste hjælpere bliver folk som Guillaume Martin, Valentin Madouas og Kenny Elissonde. Alaphilippe skal håbe, at han kommer til mål med en mindre gruppe, hvor han kan stole på sin gode spurt. Denne er dog ikke på niveau med van Aerts, så man skal Frankrig gerne af med.

 

Jakob Fuglsang

Jakob Fuglsang har gennem de sidste par år været blandt verdens absolut bedste cykelryttere. Derfor er det heller ikke overraskende, at han er blandt de helt store favoritter til at løbe med VM-titlen.

Fuglsang har de senere år vist sin styrke på de lange kuperede ruter. Sidste år vandt han således Liege-Bastogne-Liege og blev nummer 12 ved VM, hvor han var en del at et taktisk mesterværk fra danskernes side. I år har han vundet sin anden store klassikere – Lombardiet Rundt.

Der var lidt mere stille om Fuglsang i hans seneste løb Tirreno-Adriatico. Her blev han nummer 14 i klassementet. Det er dog som sådan ingen grund til panik. Fuglsang satser efter VM på Giroen, så det går ikke, at hans form topper for tidligt.

Hvis Fuglsang skal vinde VM, skal Danmark gøre løbet hårdt for konkurrenterne. Fuglsang skal desuden af med sine hurtige rivaler som Wout van Aert, Julian Alaphilippe, Marc Hirschi og Primoz Roglic.

Hos bet365 får man odds 10,00 på, at Fuglsang vinder løbet.

 

 

bet365 Odds på Jakob Fuglsang hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Primoz Roglic

Dette års Tour de France lignede længe et stort triumftog for Primoz Roglic og hans Jumbo-Visma-tropper. På næstsidste etape blev han dog overhalet indenom af sin unge landsmand Tadej Pogacar, som på imponerende vis endte med at vinde Touren.

Roglic tog nederlaget som en mand og var ikke sen til at ønske sin unge landsmand tillykke med sejren. Der er dog ingen tvivl om, at Roglic vil gøre alt for at komme af med bare lidt af skuffelsen ved at blive verdensmester.

En vigtig brik i det spil bliver ironisk nok netop Tadej Pogacar, som efter planen også kører VM. Det skal dermed blive interessant at se, hvordan rollefordelingen bliver på det slovenske hold. Roglic er alt andet lige hurtigere end Pogacar i en spurt, så det kan tænkes, at Tour-vinderen bliver sendt afsted i tidlige angreb på bakkerne, mens Roglic venter til finalen.

Som om det ikke var nok bliver Sloveniens værste rival Roglic’ egen holdkammerat fra Jumbo-Visma – Wout van Aert. Rolgic ved om nogen, hvor komplet en cykelrytter belgieren er. Pogacar kan blive nøglen for Roglic, når det kommer til at få brudt det stærke belgiske mandskab ned. Han kan naturligvis også selv ende med at køre efter sejren. Slovenien har også stærke folk som Luka Mezgec og Jan Polanc.

Hos bet365 får man odds 13,00 på, at Roglic vinder løbet.

 

Michael Woods

Michael Woods er endnu en favorit, som ikke har kørt Touren. Han har dog allerede vist, at formen er ganske udemærket. Efter et par knap så gode præstationer i de italienske klassikere, rejste han sig i Tirreno-Adriatico. Her blev Woods nummer otte i klassementet. Han tog desuden en flot sejr på 3. etape.

Woods er kendt for sin eksplovitet og farlighed på de stejle procenter, hvilket bør komme ham til gode på denne rute. Hans store svagheder er hans kan så gode evner, når det kommer til nedkørsel og naturligvis hans hold. Det canadiske hold er langt fra blandt de bedste. Foruden Woods består det af Guillaume Boivin, Alexander Cataford og Hugo Houle.

Woods har dog tidligere imponeret ved VM til trods for hans knap så stærke hold. I 2018 vandt han eksempelvis bronze. Her havde Canada også kun fire mand til start. Woods er qua sin hurtighed en fornuftig outsidere, når man skal oddse på VM.

Hos bet365 får man odds 12,00 på, at Woods vinder løbet.

 

Marc Hirschi

Marc Hirschi var en af de helt store oplevelser uder Touren. Det var de færreste, som var uenige i schweizerens kåring som løbet med angrebsivrige rytter. Hirschi vandt desuden 12 etape. Han blev desuden toer og treer på henholdsvis etape to og ni. På 9. etape var var Hirschi i et langt soloudbrud og blev hentet af favoritterne med få kilometer til mål. Han evnede dog stadig at spurte om sejren.

Hirschis imponerende kørsel har naturligvis betydet, at han er skudt frem på listen af favoritter til VM-guldet. Hirschi har faktisk været verdensmester før. Det skete i 2018, da han vandt U23-VM foran Bjorg Lambrecht (belgieren mistede på dybt tragisk vis livet sidste år under Polen Rundt) og finske Jaakko Hänninen.

Hirschi er god opad, fænomenal nedad og ganske hurtig på stregen, som han fik vist under Touren. Alle disse er gode egenskaber at have, når skal på jagt efter et VM. Hvis han kommer hjem som del af en mindre gruppe, bør han som minimum have gode chancer for en medalje.

Hos bet365 får man odds 15,00 på, at Hirschi vinder løbet.