Danmark har i otte rytter til start ved herrenes VM i linjeløb. Her er tale om: Jakob Fuglsang, Niklas Eg, Jonas Gregaard, Jesper Hansen, Mikkel Honoré, Christopher Juul-Jensen, Casper Pedersen og Michael Valgren.

Danmark kunne have haft ni ryttere til start. Den forsvarende verdensmester er nemlig garanteret en plads. Mads Pedersen har dog valgt ikke at stille til start på den kuperede rute og i stedet fokusere på klassikerne. Hans plads kan ikke overføres til en anden rytter.

Søren Kragh Andersen har også valgt at fokusere på klassikerne og kører i stedet etapeløbet BinckBank Tour. Magnus Cort har meldt fra på grund af sygdom.

 

 

bet365 Odds på dansk verdensmester

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Jakob Fuglsang

Dette VM har været et af Jakob Fuglsangs helt store mål i denne sæson. Ruten i Schweiz var bedre for danskeren, men denne er heller ikke helt dum. Fuglsang har gennem de sidste par år været fremragende i endagsløb og er blandt de absolutte favoritter.

Han har således vundet intet mindre end to monumenter. Sidste år vandt han Liege-Bastogne-Liege og i år Lombardiet Rundt. Begge gange kom Fuglsang alene til mål. Det samme skal gerne være tilfældet ved VM. Fuglsang er blevet bedre til at afslutte, men han er langt fra blandt de hurtigste.

Det er dermed i hans interesse, at det bliver et hårdt løb, så han kan komme af med flere af de hurtige folk. Fuglsang er desuden en af få favoritter, som ikke har kørt Touren inden VM. Det kan både være en fordel og en ulempe. Det positive er, at han forhåbentlig er knap så træt, men samtidig kan hans form være lidt under niveau sammenlignet med et par af de folk, som kommer lige fra Touren.

Fuglsangs plan må helt sikkert være at komme afsted på en af bakkerne. Hvis han kan komme til den afsluttende stigning i en mindre gruppe på  sidste omgang, vil missionen naturligvis være at køre væk her og komme alene til mål. Det er dog selvsagt lettere sagt end gjort.

Jakob Fuglsang giver odds 10,00 hos Bet365

 

Michael Valgren

Den danske NTT Pro Cycling-rytter har ikke haft sin bedste sæson. Det skal retfærdigvis nævnes, at formen så fornuftig ud i Paris-Nice, som var sidste løb, inden sæson blev sat på pause.

Valgren kunne ikke helt få det til at spille i Touren, hvor han aldrig lykkedes med at ramme det rigtige udbrud. Hans bedste etapeplacering blev en 13. plads på 14. etape til Lyon. Det var den etape, hvor hans landsmand Søren Kragh Andersen vandt sin første af to etapesejre.

Håbet er naturligvis, at Michael Valgren ligesom sidste år er lykkes med at få kørt sig i form her lige inden VM. Sidste år havde Valgren heller ikke noget specielt godt Tour de France.

Det lykkedes ham dog at finde formen op til VM med flot kørsel i BinckBank Tour, Bretagne Classic og Grand Prix Cycliste de Montréal . Ved VM kørte Valgren også flot og kom ind som nummer seks – 45 sekunder efter Mads Pedersen.

Hvis han kan gøre det samme igen, bliver han en vigtig mand i det taktiske spil. Det er vigtigt for Danmark, at vi har ryttere, som kan gå med, når de seriøse angreb starter. Ellers skal Danmark føre i feltet, hvis de er blandt de få, som har misset en gruppe.

Michael Valgren giver odds 151 hos Bet365

 

Casper Pedersen

Hvis der stik mod forventning ikke skulle ske den store udskilning, så er Casper Pedersen Danmarks bedste bud i en spurt. Sunweb-rytteren imponerede stort i dette års Tour de France, hvor han primært kørte leadout for holdets hollandske sprinter Cees Bol.

Pederson opnåede dog også personlig succes, da han blev nummer fem på 14. etape. Denne blev som nvænt tidligere vundet af hans holdkammerat Søren Kragh. Casper Pedersen blev en flot nummer fire i feltets spurt.

Casper Pedersen kørte sit første Tour de France og kom flot igennem som nummer 92. Med den hårde VM-rute er det dog mest sandsynligt, at han er med for at arbejde for Fuglsang fremfor at skulle køre sin egen chance.

Casper Pedersen giver odds 601 hos Bet365