Tøftings Top Tip: Få pengene retur på over 2.5 mål mellem FCK og BIF

scandic-bookmakers-logoSå er det i weekenden, at der spilles New Firm, når FC København og Brøndby tørner sammen i det opgør, som er det mest sete opgør i Danmark. De to klubber kan ikke fordrage hinanden, og det kan deres fans heller ikke. Derfor er der lagt op til et brag af en kamp, når de to hold tørner sammen, og du har mulighed for at få ekstra spænding til opgøret, da Stig Tøfting har valgt kampen som hans ” Tøftings Top Tip”

 

Følg Tøftings Top Tip lige her —>

Stig Tøfting er hver uge klar med et eksperttip for Scandic Bookmakers, hvorhan tilbyder dig et helt risikofritspil, hvis du følger hans tip. I denne uge har han valgt at kigge på derbyopgøret mellem FC København og Brøndby IF, og her mener den tidligere landsholdsspiller, at kampen bliver målfattig. Han vælger således at spille på, at der kommer under 2.5 scoringer i kampen, og hvis han tager fejl, så får du hele din indsats retur.

Det eneste det kræver er, at du laver en indbetaling på mindst 100 kr. og efterfølgende spiller præcis 100 kr. på at kampen ender med under 2.5 scoringer. Er det tilfældet, så får du din fulde gevinst, mens du får indsatsen retur, hvis det ikke sker.

 

Sådan får du dit risikofriespil

For at få dit risikofriespil på kampen, kræver det, at du har en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du ikke har en konto endnu, kan du oprette en helt kvit og frit.

Når du har oprettet din konto, skal du lave en indbetaling på 100 kr. og derefter placere et væddemål på 100 kr. på at der kommer under 2.5 scoringer i kampen. Hvis du rammer rigtig på dit væddemål, vil du få din fulde gevinst udbetalt, mens du vil få din indsats retur igen som en bonus, hvis der bliver scoret tre eller flere mål i kampen.

Spilforslag til BIF-FCK