Dagens spilforslag og odds: Åbent opgør på Stamford Bridge

Spilforslag hver dag

Kamp: Chelsea – Leicester City: 
Spilforslag: (0-2) 2
Odds: 1,90
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget her

 

I en af eftermiddagens tidligere Premier League-kampe mødes kriseramte Chelsea og Leicester City. Hjemmeholdet har endnu ikke vundet i 2018, og de har store scoringsproblemer for tiden. Leicester er derimod kommet godt ind i det nye år, og manager Claude Puel har endda kunnet give sine spillere et par dages hvil.

 

Offensive problemer hos Chelsea

Antonio Contes Chelsea-mandskab er scoringsmæssigt gået helt i stå på det seneste. Chelsea har forladt de seneste to kampe uden mål, og de seneste tre kampe er endt uafgjort. I midtugen oplevede Chelsea endnu en massiv skuffelse, da de på hjemmebane måtte nøjes med 0-0 imod Arsenal. Conte sendte ellers det stærkest mulige hold på banen, imens Arsene Wenger gjorde præcis det modsatte.

Chelsea dominerede store dele af kampen, men de blå spillere var håbløse foran mål. De svage afslutninger gav David Ospina er nemt og velfortjent rent bur i en kamp, som Chelsea virkelig burde have vundet.

Et af Chelseas problemer er, at truppen ikke indeholder ret mange målscorere. Hvis ikke Alvaro Morata eller Eden Hazard rammer dagen, har holdet svært ved at få hul på bylden og komme på tavlen. I de seneste ni kampe har Alvaro Morata blot scoret to mål, imens Eden Hazard har tegnet sig for en enkelt pind i samme periode. Derfor er det altså heller ingen overraskelse, at de har sat point til imod West Ham, Everton, Arsenal og Norwich, imens det blev til smalle sejre over Southampton og Bournemouth.

 

Udhvilede ræve

Storbritannien har lange traditioner med rævejagt, og sådan har det også været i Premier League i denne sæson. I efteråret spillede Leicester City fremragende fodbold, men ved slutningen af året gik rævene død. I de sidste fem kampe før nytår fik Leicester blot et enkelt point, hvilket skyldtes det hårde kampprogram. I det nye år har Leicester-spillerne dog fået muligheden for at hvile en smule, hvilket har passet dem godt. Nytårsaftensdag smadrede de Huddersfield Town med 3-0 på hjemmebane, og siden da har førsteholdsspillerne restitueret. I sidste weekends FA Cup-kamp imod Fleetwood Town spillede Puel således udelukkende med reserver. De bedste odds på nytårstalen 2018.

Man kan altså forvente et oplagt og friskt Leicester-mandskab, når de i dag løber ind på Stamford Bridge. Dette giver dem en massiv fordel i forhold til Chelsea-spillerne, der altså spillede en hård kamp onsdag aften.

Leicester City har ikke samme betondefensiv som tidligere, men de er stadig yderst stabile. Selv når de taber, bliver de sjældent kørt over. I denne sæson har de kun tabt med to mål eller mere tre gange. Det skete på udebane imod Manchester United, på hjemmebane imod Manchester City og på hjemmebane til Crystal Palace.

Husk i øvrigt at NordicBet giver op til 2.500 kroner i transferbonus til alle nye kunder i løbet af januar. 

Læs den fulde optakt til kampen her.

 

Spil på Chelsea - Leicester City her