Transfer Window bonus – Få 2.500 kroner i bookmakerbonus hos NordicBet

NordicBet Transfer Window bonus

Den første januar markerede ikke kun begyndelsen på et nyt år, men også åbningen af januars transfervindue. Det betyder, at en række fodboldspillere verden over, kan se frem til at signe lukrative kontrakter med nye klubber. Det er dog ikke kun spillerne, der får gavn af transfervinduet, det gør de danske oddsere nemlig også. Hos NordicBet kan alle kunder lige nu få hele 2.500 kroner i Transfer Window bonus, hvis de registrer en konto og “skriver kontrakt med NordicBet” i løbet af januar.

 

Skriv kontrakt med NordicBet

 

Sådan fungerer NordicBet Transfer Window

Opretter man sig hos NordicBet inden den 31. januar, hvor transfervinduet lukker, får man altså en flot transferbonus på helt op til 2.500 kroner. De 1.000 kroner af bonussen kommer fra NordicBets normale velkomstbonus, hvor de fordobler nye kunders første indskud. Indsætter man 1.000 kroner her, kvitterer NordicBet efterfølgende med yderligere 1.000 kroner oveni. Det helt specielle her i transferperioden er dog, at NordicBet nu smider yderligere 1.500 kroner i puljen til de nye spillere.

Alt man skal gøre for at få yderligere 1.500 kroner, er simpelthen blot at omsætte for 1.000 kroner på odds i løbet af januar og de næste fem måneder. Dette skal ske til minimum odds 1,50, og hver måned man opfylder dette krav, får man 250 kroner i bonus af NordicBet.

Så nemt er det

  • Opret dig hos NordicBet inden 31. januar
  • Indsæt 1.000 kroner og få 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Omsæt for 1.000 kroner om måneden og få 1.500 kroner i alt

Skulle man en måned ikke nå omsætningskravet, er man selvfølgelig stadig berettiget til transferbonus i de andre måneder.

Derfor skal du udnytte NordicBet Transfer Window bonus

NordicBet har længe været en af de største bookmakere i Danmark, og det er der en grund til. For det første fokuserer NordicBet på Norden, hvorfor man som dansk spiller her altid kan finde spil på dansk sport og danske begivenheder. Dette er lige fra Superligaen til de lavere håndbold-divisioner. Der er simpelthen noget til enhver smag uanset om man er til sport, TV-programmer eller politiske valg.

NordicBet er også kendt for sine hyppige kampagner, hvor kunderne bliver forkælet med alt fra freebets til muligheden for at vinde fede rejser og sportsoplevelser. Derudover tilbyder NordicBet konkurrencedygtige odds på samtlige markeder, imens spiludvalget altså også er enormt.

Det er også værd at bemærke, at man hos NordicBet kan få adgang til NordicBet Blog. Bloggen blev introduceret i 2017, og her kan man finde spændende artikler og podcasts om alt i sportens verden. Det er nørderi på et højt niveau, og det er virkelig en fornøjelse at følge med.

I vores bookmakeranmeldelse af NordicBet, kan du læse meget mere om den nordiske bookmaker.

 

Regler og vilkår for Transfer Window bonus

NordicBets Transfer Window bonus er heldigvis yderst simpel. Det eneste man skal huske på er, at man skal omsætte for mindst 1.000 kroner til odds 1,50 eller højere i løbet af en måned for at få sin transfer-bonus. Gør man dette hver måned frem til juni, vil man i alt få 1.500 kroner i transferbonus, når kampagnen er slut.

Transferbonusser skal omsættes tre gange til odds 1,50 eller højere inden for 60 dage før, at de kan udbetales. Bonussen indsættes på ens spilkonto ligeså snart, at omsætningskravet er mødt.

 

Få 1.500 kroner i transferbonus her

 

Nordicbet bonus