Se Kroatiens trup til EM i fodbold 2016

Kroatien flagKroatien snuppede EM-billetten videre fra kvalifikationsgruppe H, hvor man – efter at være blevet fratrukket ét point – tog andenpladsen efter Italien foran Norge og Bulgarien. Landstræner Ante Cacic har udtaget en stærk EM-trup, som meget vel kan blive en af de store overraskelser ved EM i fodbold 2016.

På mål har Kroatien Danijel Subasic, som til dagligt vogter stængerne hos Monaco. I forsvaret bliver Kroatien uden den skadede Pivaric, som misser EM 2016, og det sætter et stort spørgsmålstegn ved Kroatiens startopstilling i forsvaret, hvor det dog forventes at blive Srna, Corluka, Schildenfeld og Vida som danner den fire mand store bagkæde i 4-2-3-1 systemet.

Midtbanen er helt klart Kroatiens stærkeste kort, hvor vi finder flere af de største profiler i truppen i form af Modric og Kovacic fra Real Madrid samt Barcelonas Rakitic. Her kan Inters Brozovic også være inde i billedet til en plads i startopstillingen i stedet for Kovacic. På fløjene finder vi endnu en Inter-spiller i form af Ivan Perisic på højre, og Dinamo Zagrebs Marco Pjaca på venstre.

I front har Kroatien den målfarlige Mario Mandzukic som til dagligt bomber hos Juventus, hvor den 30-årige angriber har lavet 13 mål i 29 kampe i sæsonen. Mandzukic er ikke førstevalg hos “Den Gamle Dame” i Serie A, men det bliver han med største sandsynlighed hos kroaterne ved EM i fodbold 2016 i Frankrig.

Kroatien er i Gruppe D med Spanien, Tyrkiet og Tjekkiet, hvor det forventes at kroaterne er det bedste bud på en Top 2-placering sammen med Spanien. Her kan man hos bet365 hente odds 2.25 på Spanien som 1’er og Kroatien som 2’er hos bookmakeren.

Se alle odds på EM grupperne her.

 

Kroatiens EM 2016 trup

Målmænd:

Danijel Subasic (Monaco)

Lovre Kalinic (Hajduk Split)

Ivan Vargic (Rijeka)

Forsvar:

Vedran Corluka (Lokomotiv Moskva)

Darijo Srna (Shakhtar Donetsk)

Domagoj Vida (Dynamo Kiev)

Sime Vrsaljko (Sassuolo)

Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb)

Ivan Strinic (Napoli)

Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)

Midtbane:

Luka Modric (Real Madrid)

Mateo Kovacic (Real Madrid)

Ivan Rakitic (Barcelona)

Milan Badelj (Fiorentina)

Marcelo Brozovic (Inter)

Ivan Perisic (Inter)

Marko Rog (Dinamo Zagreb)

Ante Coric (Dinamo Zagreb)

Angreb: 

Mario Mandzukic (Juventus)

Nikola Kalinic (Fiorentina)

Andrej Kramaric (Hoffenheim)

Marko Pjaca (Dinamo Zagreb)

Duje Cop (Dinamo Zagreb)