Dansk rekord: – Spiller ramte Danmarkshistoriens højeste odds

Der er blevet sat ny dansk rekord i at ramme høje odds, og oddset man nu skal slå, hvis man vil være indehaver af rekorden, er odds 220.000.

Den blev sat forleden, da en Oddset-spiller hos Danske Spil ramte Danmarkshistoriens højeste odds og samtidig vandt 1.499.084 kroner.

Det var et straffespark i overtiden mellem Kroatiens og Portugals U19-landshold, som blev afgørende for kuponen, der indeholdt i alt ni kampe. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Spil Oddset hos Danske Spil >>

 

Dansk odds rekord hos Danske Spil

For så vidt vides er odds 220.000 det højeste en dansker nogensinde har ramt hos en bookmaker, og anses derfor nu som den officielle danske odds rekord.

Kuponen blev spillet hos Danske Spil, og den heldige vinder måtte lige tjekke kuponen en ekstra gang, da han loggede ind på mobilen og tjekkede sine kuponer.

“Jeg fik først et chok, da jeg så det. Jeg måtte tjekke telefonen et par gange, før jeg blev overbevist om, at den var god nok”, sagde den glade vinder, som ønsker at være anonym.

Vinderen afslørede dog, at det ikke var helt tilfældigt, at det høje odds gik hjem.

“Jeg følger meget med i sport, så jeg ved meget om sport”, fortalte vinderen, som også afslørede at han – eller hun – vil bruge gevinsten til at komme ud at rejse og nyde livet.

 

Slog odds rekord fra februar

Den tidligere odds rekord blev ellers sat så sent som i februar, hvor en aalborgenser i 60-års alderen ramte odds 179.974 med én krone som indsats hos bookmakeren Unibet. Dengang var det Juventus som afgjorde løjerne for den heldige oddser i en udekamp mod Cagliari på Sardinien.

“Juventus skulle vinde med to, ellers vandt jeg ingenting. Der stod 1-0 ved pausen, og to minutter inde i anden halvleg scorer de til 2-0. Jeg tænker, at nu vinder de med 4-0 og kunne slet ikke klare nervepresset. Så jeg siger til min kone, at jeg går en tur uden at nævne, hvor tæt jeg er på. Jeg skulle væk fra det hele”, fortæller manden dengang til Ekstra Bladet.

Da han vendte tilbage efter gåturen, kunne han konstatere, at Juventus havde vundet med præcist to mål, og den ene krone var forvandlet til yderligere 179.973 af slagsen.

“Jeg fortæller min kone, at jeg havde vundet mange penge. Over 100.000 kroner. Det troede hun ikke på”, grinte han og fortalte dengang, at gevinsten blev fejret med en Jack Daniels eller to.

“Jeg må indrømme, at jeg blev lidt halvberuset. Mandag morgen havde jeg det ikke så godt. Men jeg var helt høj, og det er jeg stadig”, fortalte han til Ekstra Bladet.

Det var samtidigt det næststørste odds i Unibets historie. Det største er blevet ramt af en nordmand, som iflg. Unibets oplysninger ramte astronomiske odds 411.758.

Den tidligere odds rekord hos Danske Spil lød iflg. Ekstra Bladets oplysninger på 76.460 gange pengene, men alle tidligere rekorder blev altså blæst i stumper og stykker, da odds 220.000 blev ramt hos Danske Spil i sidste uge.

Spil Oddset hos Danske Spil >>