Hvis man er interesseret i, at følge verdens bedste ishockeyliga NHL i TV. Så kræver det at man ved, hvilke kanaler man har brug for i sin TV pakke for at se kampene. Man kan selvfølgelig også streame kampene fra bookmakeren Bet365, hvis man ikke har noget TV. Her på Odds har vi lavet en simpel, og overskuelig TV- guide til dig, som skal se NHL på dit TV, computer, tablet eller telefon.

 

bet365 Odds på NHL hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Hvor kan jeg se NHL i TV?

Der er to danske kanaler, som viser NHL i år. Det er TV3 Max og TV3 Sport. Noget af det smarteste og nemmeste som man kan gøre er at købe et Boxer-abonnement. Her kan man nemlig helt selv frit vælge imellem alle de danske og udenlandske kanaler. Derudover har de også Boxer Play, så man kan se kampene på både ens telefon, tablet og/eller computer. Samme koncept er også muligt hos eksempelvis Stofa, YouSee og mange af de andre TV-udbydere.

 

Hvad nu hvis jeg ikke kan se NHL i TV?

Flere og flere danskere fravælger fjernsynet eller den store TV-pakke, men hvordan skal man så lige se NHL? Så længe man har en telefon, tablet eller computer, er det muligt. Det er således ganske nemt at skaffe sig et NHL livestream.

Alt man skal bruge er et ViaPlay Sport-abonnement til 289 kroner om måneden, og så kan man se langt størstedelen af NHL-kampene. ViaPlay Sport giver nemlig ubegrænset adgang til både TV3 Sport og TV3 Max, og det er de to kanaler, som der har købt rettighederne til størstedelen af NHL.

 

Sådan streamer du NHL

For at få gratis NHL livestream skal du, have en bookmakerkonto hos bet365 med penge på. Hvis du allerede har det, så er du altså allerede sikker på, at kunne streame NHLs mange kampe gratis hos dem. Der er dog ingen grund til panik, hvis du ikke har en bookmakerkonto hos bet365. Den tager således ikke særlig lang tid at lave, og du modtager endda en velkomstbonus, når du gør det. Bare følg disse fem simple trin, og så er du klar til at streame på livet løs.

  1. Gå til bet365s hjemmeside
  2. Tryk på den gule ‘SPIL NU’-knap
  3. Tryk på ‘Opret konto’
  4. Udfyld dine personlige oplysninger og indsæt penge
  5. Livestream NHL gratis

Med et enkelt klik på et af vores links bliver du sendt direkte til bet365s hjemmeside. Herinde finder du en gul knap, hvor på der står “Opret konto”. Når du trykker på den, så kommer du videre til bookmakersiden. Her skal du trykke på “Opret konto”. Herefter handler det sådan set bare om at udfylde dine personlige oplysninger, som for eksempel navn, adresse og alder. Når bookmakerkontoen er oprettet, så er du næsten i mål. Nu mangler du nemlig bare at indsætte penge på siden, og derefter kan du benytte dig af deres gratis livestream på NHL. Kravet er sådan set bare, at du har mindst én krone på din konto. Husk derfor altid at have lidt ekstra stående.

 

Livestream NHL i fuld skærm

Hos bet365 vil de rigtig gerne have dig til, at livebette på deres opgør. Derfor er det ikke umiddelbart muligt, at livestreame NHL i fuld skærm. Et gammelt ordsprog siger dog, at hvor der er en vilje, er der en vej. Det er også sandt i dette tilfælde. Rundt omkring på internettet er der nemlig et hav af forskellige plugins til diverse browsere. Disse sørger for, at du ikke behøver nøjes med den normale lille skærm. Uanset om du bruger Chrome, Firefox, Edge, Safari eller noget helt femte, så kan du finde et plugin, til at livestreame i fuld skærm.

Livestream NHL på mobil og tablet

Udover at have mulighed for, at benytte sig af gratis NHL livestream på PC, så kan du naturligvis også se med både fra mobil og tablet. Det er virkelig smart til de folk, som er på farten, mens kampen spilles. Du behøver altså ikke gå glip af et eneste minut, selvom du sidder fanget i et tog, en bus eller lignende, imens NHL-kampene finder sted. Du kan både bruge deres NHL livestream i browseren eller appen – alt afhængig af hvad du foretrækker. Kravet er det samme som tidligere nævnt. Så længe du har en bookmakerkonto hos bet365 med mindst én krone på, så kan du se alt den sport, som du har lyst til.

 

bet365 Odds på NHL hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365